Повезане вести
Делови Мелбурна под тоталним катантином: Више од 3.000 људи не сме да напусти кућу из било којег разлога
Блиц 04.07.2020
Власти у аустралијском граду Мелбурн ставиле су у карантин станаре девет стамбених блокова у насељима Флемингтон и Северни Мелбурн која су постала жариште корона вируса. Како преноси ББЦ, око 3.000 станара не сме да напушта… »
И у Мелбурну тотални карантин за 3.000 људи
Нова 04.07.2020
Власти у аустралијском граду Мелбурн ставиле су у карантин станаре девет стамбених блокова у насељима Флемингтон и Северни Мелбурн која су постала жариште корона вируса. Како преноси ББЦ, око 3.000 станара не сме да напушта… »
Вести дана »
Иран гађао танкер у Ормуском мореузу, команда војске САД: гађамо војне циљеве у Ирану
Бета пре 27 минутајош 21 повезана
РХМЗ упозорава на невреме: Данас пљускови, град и олујни ветар, ево где ће бити најкритичније
НИН пре 47 минутајош 18 повезаних
ПОБЕДНИЦА ЕЛИТЕ 9 ЈЕ СТАНИЈА ДОБРОЈЕВИЋ! Освојила главну награду од 100.000 ЕВРА! Анели Ахмић заузела 2. место и однела 50.000€: „Ја сам морални победник!“
Свет & Скандал пре 3 сатајош 21 повезана
Центар Београда данас без струје! Уз Врачар, на списку за искључења и делови ових 5 општина
Курир пре 3 сатајош 16 повезаних
"Не знам како бих ја реаговао на њеном месту": Асмин и Маја проговорили о својој вези након изласка из Елите
Мондо пре 1 сатјош 15 повезаних