Povezane vesti
Norič sve bliži ispadanju: ‘Galebovi’ odneli sva tri boda
Hot sport 04.07.2020
Bio je to vazdušni duel, ‘kanarinci’ protiv ‘galebova’. Norič je danas na svom terenu izgubio od direktnog konkurenta za opstanak Brajtona – 1:0. Jedan pogodak je bio dovoljan da Brajton odnese sva tri boda, koji će ga najverovatnije… »
Brajton osigurao ostanak, Norič potvrdio povratak u Čempionšip
Sportske.net 04.07.2020
Odigran prvi meč 33. kola Premijer lige, jedan gol bio dovoljan. Fudbaleri Brajtona pobedili su u gostima ekipu Noriča rezultatom 1:0 (1:0). Ovim trijumfom Brajton je pobegao Aston Vili i Bornmutu na +9 i na taj način osigurao opstanak. S druge strane… »
Norič za novi korak bliži ispadanju (video)
Mozzart sport 04.07.2020
Brajton uzeo tri zlatna boda. Kao na peščanom satu, cure šanse Noriču da izbegne ispadanje u Čempionšip. Danas je napravio još jedan korak ka ambisu, pošto je na svom terenu izgubio od direktnog konkurenta za opstanak Brajtona – 1:0. Bio je to… »
Trosar gurnuo Norič u ambis Čempionšipa
Nova 04.07.2020
Sudbina fudbalera Noriča u Premijer ligi čini se da je i definitivno zapečaćena pošto su "kanarinci" porazom kod kuće od Brajtona (0:1), učinili veliki korak ka Čempionšipu. Bio je to sudar koji se najavljivao kao možda i sudbonosan za Norič… »
Vesti dana »
Jordanski ministar: Postoji arapsko-egipatski plan o izgradnji Gaze bez raseljavanja Palestinaca
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Od rata mogu da zarade 50.000 evra: Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za mlade vojne dobrovoljce
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana