Povezane vesti
"Stavio sam selektoru pištolj na čelo posle poraza na Evropskom prvenstvu!"
Mondo 05.07.2020
Srećom, bio je potpuno pribran. Srećom, bio je potpuno pribran. Neverovatna vest stiže sa Ostrva! Nekadašnji reprezentativac Severne Irske Kajl Laferti otkrio je da je na Evropskom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine uperio pištolj u selektor Majkla… »
Irski reprezentativac: Stavio sam selektoru pištolj na čelo
Nova 05.07.2020
Bivši reprezentativac Severne Irske Kajl Laferti obelodanio je da je na Evropskom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine prislonio pištolj na čelo tadašnjem selektoru Majklu O'Nilu. Aktuelni napadač Sanderlenda pojasnio je da je sve to bilo u šali, a… »
Šokantan događaj o kom svet priča: Poznati fudbaler prislonio pištolj na čelo čuvenom treneru Martinu o'Nilu!
Sportal blic 05.07.2020
Bivši reprezentativac Severne Irske Kajl Laferti je otkrio kako je na Evropskom prvenstvu u Francuskoj pre četiri godine uperio pištolj u glavu selektora Majkla O'Nila. Napadač Sanderlenda je otkrio da se sve desilo nakon poraza od Velsa na prvenstvu… »
Posle poraza na EP, stavio sam pištolj selektoru na čelo: Priznanje fudbalera posle 4 godine
Telegraf 05.07.2020
Doduše, sve je bilo u šali... Nekadašnji reprezentativac Severne Irske Kajl Laferti otkrio je da je na Evropskom prvenstvu pre četiri godine uperio pištolj u glavu selektora Majkla O'Nila! Bivši napadač Rendžersa i Noriča, a sada Sanderlenda… »
Vesti dana »

Milivojević: DS nije i neće učestvovati u pregovorima i predlogu prelazne Vlade koja uključuje vlast
Beta pre 4 satijoš 31 povezana

Dekan Fizičkog fakulteta poručio ministarki prosvete: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Danas pre 3 satajoš 24 povezane

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 2 satajoš 57 povezanih

Burno u Pančevu: Ispred Skupštine grada kordon policije, guranje sa opozicijom i građanima: Narodni zbor u Sremskoj Mitrovici (video)
Blic pre 5 minutajoš 19 povezanih

Zvučno oružje ili zvučnik: „Kao da neko nosi kalašnjikov i kaže da se njime češe gde ne može da dohvati“
N1 Info pre 6 satijoš 27 povezanih