Povezane vesti
Medicinar porodicama prodavao sanduke
Danas 05.07.2020
Koordinanator Kovid bolnice u Novom Pazaru Mirsad Đerlek izjavio je danas da je policiji podneo krivičnu prijavu protiv zaposlenog u toj ustanovi, zbog sumnje da je porodicama preminulih nudio i prodavao kovčege. „Posle saznanja o tome, sinoć sam… »
Novi Pazar: Radnik Kovid ambulante prodavao mrtvačke kovčege
Nova 05.07.2020
Koordinanator Kovid bolnice u Novom Pazaru, Mirsad Đerlek, izjavio je danas da je policiji podneo krivičnu prijavu protiv zaposlenog u toj ustanovi, zbog sumnje da je porodicama preminulih nudio i prodavao kovčege. “Posle saznanja o tome, sinoć sam… »
Vesti dana »
Još jedan šok na Vimbldonu: Sabalenka izgubila sa 2:0 prvi put posle šest godina
RTS pre 23 minutajoš 57 povezanih
Netanjahu: Sa Trampom imam odličan odnos, ali postoje razlike kao u svakoj porodici
Politika pre 3 satajoš 61 povezana
Ovo su dečaci Bogdan i Marko koji su poginuli u Banji Koviljači! Ceo grad zanemeo od tuge: "Golfom" se zakucali u drvo i stradali na licu mesta (foto)
Blic pre 7 satijoš 35 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Peskov: Specijalna vojna operacija nastavlja se kao pravi rat; Zelenski: Rusija za nedelju dana lansirala oko 2.200 dronova
RTV pre 23 minutajoš 35 povezanih
Jokić davao izjavu u Beogradu, pa isti dan otišao na drugi kraj Srbije: Snimili ga s pivom u ruci VIDEO
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih