Повезане вести

Луна Ђогани се повлачи и одлази: "Надам се да ће сви разумети" Видела се и са Атијасом, оштро јој је једно замерио

Луна Ђогани се повлачи и одлази: "Надам се да ће сви разумети" Видела се и са Атијасом, оштро јој је једно замерио

Блиц 05.07.2020
Луна Ђогани након изласка из Задруге открила је да се видела са Андрејом Атијасом, а онда додала да се повлачи на неком време. "Видела сам се са Андрејом, ишли смо на ручак. Он ме је разумео, није му се свидело моје понашање… »
Нови стајлинг луне ђо! Једне одушевила, други поручили: Скидај то! (фото)

Нови стајлинг луне ђо! Једне одушевила, други поручили: Скидај то! (фото)

Мондо 05.07.2020
То на глави је...? То на глави је...? Ријалити победница и певачица Луна Ђогани, недавно је напустила имање у Шимановцима, где је овај пут била само као гост, а не као такмичарка. Први пут након неколико месеци проведених у… »
Луна Ђогани по изласку из "Задруге" потражила стручну помоћ!

Луна Ђогани по изласку из "Задруге" потражила стручну помоћ!

Ало 05.07.2020
Отворила душу! победница претходне сезоне кренула је на терапије, а најавила је и повлачење са јавне сцене! Само што је изашла из "Задруге 3", Луна Ђогани најавила је повлачење са јавне сцене и то у првом интервјуу који је дала… »
Први ТВ интервју луне Ђогани након задруге: Коса до струка, непрепознатљива, умало заплакала: "Први пут сам видела Нину…

Први ТВ интервју луне Ђогани након задруге: Коса до струка, непрепознатљива, умало заплакала: "Први пут сам видела Нину…

Блиц 05.07.2020
Луна Ђогани данас је била гост у емисији "Премијера Викенд Специјал". Она је на самом почетку својим изгледом привукла пажњу, када се појавила са дугом, плавом коврџавом косом у студију. За ову прилику, Луна Ђогани је одабрала… »
Луна открила да се видела са Андрејом! Причала о породици и Марку: Повлачим се, психички морам да се доведем у ред!

Луна открила да се видела са Андрејом! Причала о породици и Марку: Повлачим се, психички морам да се доведем у ред!

Курир 05.07.2020
Луна Ђогани је открила да се видела са Андрејом Атијасом, а онда причала о породици и Марку Миљковићу. "Музика ми је недостајала, привикавам се, али добро се осећам", рекла је за почетак Луна. "Када сам изашла неке ствари су ми… »

Вести дана »