Povezane vesti
"Očekivao sam da se korona virus vrati, ali ovo me iznenadilo!"
Mondo 05.07.2020
Dr Nestorović otkrio šta je iznenadilo što se tiče korona virusa! Dr Nestorović otkrio šta je iznenadilo što se tiče korona virusa! Dr Branimir Nestorović gostujući na TV Pink govorio je o "povratku" korona virusa, ali i o činjenici da je tužen. "Ne znam… »
Dr Nestorović ponovo briljira: Srbi maske nose kao rajf, dobro je što mladi imaju zapaljenje pluća
Kurir 05.07.2020
Profesor dr Branimir Nestorović ocenio je da su zemlje koje su se na vreme zatvorile dobro prošle tokom pandemije. Među te zemlje ubraja i Srbiju. "Zemlje koje su se rano zatvorile, kao mi, prošle su odlično. Ostala su ta 'slepa creva' onda kada se… »
Vesti dana »
„Dnevnik” saznaje: Pritvor zbog pokušaja ubistva u Ratkovu osumnjičeni za pucnjavu izneo odbranu u somborskom tužilaštvu u krvavom obračunu u pekari teško povređen muškarac
Dnevnik pre 1 satjoš 44 povezane
Đilas (SSP): Oliver Ivanović žrtva političkog nasilja koje još uvek nije kažnjeno
Beta pre 7 satijoš 25 povezanih
Sindikati i medijska udruženja o Slučaju Jelene Kleut: Pojačava se represija nad univerzitetima i profesorima novinarstva
Mašina pre 9 minutajoš 59 povezanih
Lančani sudar na Auto-putu "Miloš Veliki", muškarac podlegao povredama
RTS pre 2 satajoš 64 povezane
Manojlović: Oliver Ivanović je prva žrtva Briselskog sporazuma, odgovornost Beograda, Prištine i međunarodne zajednice
Radio sto plus pre 3 satajoš 32 povezane