Повезане вести

Шешељ оптужио Вучића: Све је ово извео по налогу западних сила (видео)

Шешељ оптужио Вучића: Све је ово извео по налогу западних сила (видео)

Правда 06.07.2020
- По налогу западних сила, Алексадар Вучић је кршењем изборних закона и изборне приоцедуре одстранио СРС из Парламента у оквиру акције уклањања мене из политичког живота Србије - рекао је Војислав Шешељ данас иаспред Палате… »
Шешељ: Одазиваћу се на све позиве суда

Шешељ: Одазиваћу се на све позиве суда

Бета видео 06.07.2020
БЕОГРАД - Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио је данас у Београду да ће се одазвати на све позиве суда и да ће рећи ``све што има`` када судјење буде заказано.… »
Шешељ у Тужилаштву одбио да се изјасни о угрожавању Јерков

Шешељ у Тужилаштву одбио да се изјасни о угрожавању Јерков

Нова 06.07.2020
Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио је да је одбио "сваки разговор и изјашњење" код вишег јавног тужиоца у Београду у вези са угрожавањем потпредседнице Демократске странке Александре Јерков. Шешељ је… »
Шешељ у Тужилаштву одбио да се изјасни о угрожавању Александре Јерков

Шешељ у Тужилаштву одбио да се изјасни о угрожавању Александре Јерков

Н1 Инфо 06.07.2020
Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио је да је одбио "сваки разговор и изјашњење" код вишег јавног тужиоца у Београду у вези са угрожавањем потпредседнице Демократске странке Александре Јерков. Шешељ је… »
Војислав Шешељ одбио изјашњење пред вишим јавним тужиоцем: Поднео контратужбу против Александре Јерков

Војислав Шешељ одбио изјашњење пред вишим јавним тужиоцем: Поднео контратужбу против Александре Јерков

Србија данас 06.07.2020
Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио је данас да је одбио "сваки разговор и изјашњење" код вишег јавног тужиоца у Београду у вези са угрожавањем потпредседнице ДС Александре Јерков. Шешељ је новинарима… »
Шешељ: Јерков мене горе оклеветала, прогони ме власт, не она

Шешељ: Јерков мене горе оклеветала, прогони ме власт, не она

РТВ 06.07.2020
БЕОГРАД - Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио је да је одбио "сваки разговор и изјашњење" код вишег јавног тужиоца у Београду у вези са угрожавањем потпредседнице ДС Александре Јерков. Шешељ је… »
Шешељ саслушан због "Усташка ку..а Александра Јерков"! Фото, видео

Шешељ саслушан због "Усташка ку..а Александра Јерков"! Фото, видео

Мондо 06.07.2020
Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ саслушан је данас због наводног угрожавања Александре Јерков. Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ саслушан је данас због наводног угрожавања Александре Јерков… »
Јерков о Шешељевој књизи: Институције не реагују

Јерков о Шешељевој књизи: Институције не реагују

Нова 06.07.2020
Демократска странка и Странка слободе и правде затражиле су од тужилаштва и полиције да реагују и предузму законске мере поводом књиге Војислава Шешеља у чијем наслову се на највулгарнији начин вређа народна посланица и чланица… »
Јерков о књизи: Шешељев говор мржње, институције не реагују, допунићу пријаву

Јерков о књизи: Шешељев говор мржње, институције не реагују, допунићу пријаву

Н1 Инфо 06.07.2020
Демократска странка и Странка слободе и правде затражиле су од тужилаштва и полиције да реагују и предузму законске мере поводом књиге Војислава Шешеља у чијем наслову се на највулгарнији начин вређа народна посланица и чланица… »
Шешеља приводе на саслушање због Александре Јерков, лидер радикала за сада без коментара

Шешеља приводе на саслушање због Александре Јерков, лидер радикала за сада без коментара

Србија данас 06.07.2020
Он ће бити приведен код код заменика вишег јавног тужиоца у 12 сати у Палати правде. Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ биће данас приведен на саслушање због наводног угрожавања посланице Александре Јерков… »

Вести дана »