Повезане вести
ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ РАСИМА ЉАЈИЋА ЗА КУРИР: Тресем се кад ми звони мобилни, одмах се питам ко је умро
Санџак хабер 06.07.2020
НОВИ ПАЗАР – Имам страх од сваке поруке. Кад чујем да звони телефон, да стигне порука… Јер немаш ништа лепо да чујеш – ко је умро, ко се разболео, ко треба да се пребаци… Ко да сам баждарен на лоше вести, каже Љајић Расим… »
Љајић: Не спавам по целу ноћ, бојим се! Можда ћу преживети корону, али мој мозак неће прегурати без последица!
Правда 06.07.2020
Расим Љајић, потпредседник Владе и министар трговине, човек који данима у Новом Пазару координира између локалне самоуправе, болнице и државе, признаје да, уколико преживи све ово, његов мозак сигурно неће проћи без последица… »
ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ РАСИМА ЉАЈИЋА ЗА КУРИР: Тресем се кад ми звони мобилни, одмах се питам ко је умро
ИндексОнлине 06.07.2020
НОВИ ПАЗАР – Имам страх од сваке поруке. Кад чујем да звони телефон, да стигне порука… Јер немаш ништа лепо да чујеш – ко је умро, ко се разболео, ко треба да се пребаци… Ко да сам баждарен на лоше вести, каже Љајић Расим… »
Љајић: Ово је најтежи део мог живота, тресем се кад ми звони мобилни
Мондо 06.07.2020
Расим Љајић, потпредседник Владе и министар трговине, човек који данима у Новом Пазару координира између локалне самоуправе, болнице и државе, признаје да, уколико преживи све ово, његов мозак сигурно неће проћи без последица… »
Тресем се кад ми звони телефон: Страшна исповест Расима Љајића - "Најтежи део мог живота, ако преживим..."
Србија данас 06.07.2020
Само у последња три дана ишао у четири породице да изјави саучешће. Имам страх од сваке поруке. Кад чујем да звони телефон, да стигне порука... Јер немаш ништа лепо да чујеш - ко је умро, ко се разболео, ко треба да се… »
Вести дана »

Синдикати културе предали Министарству финансија захтеве у вези са својим зарадама
Бета пре 5 сатијош 15 повезаних

МУП о удесу код Сремске Митровице: Код превозника „Сирмиум бус“ утврђено више од 60 неисправности, ухапшен возач
Недељник пре 12 минутајош 138 повезаних

Пикси се опростио од репрезентације: Са истим жаром и љубављу остајем уз своју земљу
РТС пре 2 сатајош 48 повезаних

Болтон се пред судом изјаснио да није крив: Бивши саветник Трампа пуштен уз кауцију
Телеграф пре 2 сатајош 29 повезаних