Povezane vesti
POTRESNA ISPOVEST RASIMA LJAJIĆA ZA KURIR: Tresem se kad mi zvoni mobilni, odmah se pitam ko je umro
Sandžak haber 06.07.2020
NOVI PAZAR – Imam strah od svake poruke. Kad čujem da zvoni telefon, da stigne poruka… Jer nemaš ništa lepo da čuješ – ko je umro, ko se razboleo, ko treba da se prebaci… Ko da sam baždaren na loše vesti, kaže Ljajić Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade i… »
Ljajić: Ne spavam po celu noć, bojim se! Možda ću preživeti koronu, ali moj mozak neće pregurati bez posledica!
Pravda 06.07.2020
Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade i ministar trgovine, čovek koji danima u Novom Pazaru koordinira između lokalne samouprave, bolnice i države, priznaje da, ukoliko preživi sve ovo, njegov mozak sigurno neće proći bez posledica. "Imam strah od svake… »
POTRESNA ISPOVEST RASIMA LJAJIĆA ZA KURIR: Tresem se kad mi zvoni mobilni, odmah se pitam ko je umro
IndeksOnline 06.07.2020
NOVI PAZAR – Imam strah od svake poruke. Kad čujem da zvoni telefon, da stigne poruka… Jer nemaš ništa lepo da čuješ – ko je umro, ko se razboleo, ko treba da se prebaci… Ko da sam baždaren na loše vesti, kaže Ljajić Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade i… »
Ljajić: Ovo je najteži deo mog života, tresem se kad mi zvoni mobilni
Mondo 06.07.2020
Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade i ministar trgovine, čovek koji danima u Novom Pazaru koordinira između lokalne samouprave, bolnice i države, priznaje da, ukoliko preživi sve ovo, njegov mozak sigurno neće proći bez posledica. Rasim Ljajić… »
Tresem se kad mi zvoni telefon: Strašna ispovest Rasima Ljajića - "Najteži deo mog života, ako preživim..."
Srbija danas 06.07.2020
Samo u poslednja tri dana išao u četiri porodice da izjavi saučešće. Imam strah od svake poruke. Kad čujem da zvoni telefon, da stigne poruka... Jer nemaš ništa lepo da čuješ - ko je umro, ko se razboleo, ko treba da se prebaci... Ko da sam baždaren na… »
Vesti dana »
"Ako danas ne uspemo, jedini razlog smo mi sami": Kakve nam je poruke zaveštao Zoran Đinđić?
N1 Info pre 21 minutajoš 71 povezana
Hamnei poručio da će 'Ormuski moreuz ostati zatvoren', Amerika već potrošila više od 11 milijardi dolara
BBC News pre 31 minutajoš 24 povezane
Oštra poruka iz Rusije: Brisel ucenjuje Beograd; KiM je neodvojivi deo Srbije
B92 pre 31 minutajoš 64 povezane
"Ovo je dokaz da Amerika nije spremna za rat sa Iranom" Rajt: Nije u stanju ni da prati tankere kroz Ormuski moreuz
Večernje novosti pre 1 satjoš 49 povezanih