Povezane vesti
Poznati glumac (41) preminuo od posledica korona virusa! Borba je trajala više od 3 meseca, a supruga se oprostila ovim…
Prva 06.07.2020
Poznati glumac preminuo u 41. godini usled posledica korona virusa. Vest da je preminuo poznati glumac Nik Kordero potvrdila je njegova supruga na društvenim mrežama rečima: “Bog ima drugog anđela na nebu. Moj muž preminuo je jutros”, napisala je… »
Poslednja fotografija pre teške borbe sa koronom slama srca, glumac koji je preminuo nakon 95 dana lečenja od virusa je imao…
Blic 06.07.2020
Glumac Nik Kordero preminuo je u 41. godini nakon tromesečne borbe sa korona virusom, saopštila je njegova supruga, fitnes instruktorka Amanda Klots. "Bog ima još jednog anđela u raju sad. Moj dragi suprug preminuo je jutros", napisala je Amanda na… »
Umro glumac kojem su amputirali nogu zbog korona virusa
Telegraf 06.07.2020
- Borio se kao lav. Vollim te zauvek, mili moj - napisala je Nikova supruga Amanda. Nakon 94 dana borbe glumac Nik Kordero (41) preminuo je od korona virusa, u bolnici u Njujorku. Nik je bio u veoma teškom stanju, a kako je u aprilu mesecu objavila… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Pa di ste Beograđani“: Studenti iz Novog Sada se spremaju za doček kolega iz Beograda na Varadinskom mostu
Nova pre 11 minutajoš 9 povezanih
Nema preživelih u sudaru putničkog aviona i vojnog helikoptera u Vašingtonu
BBC News pre 28 minutajoš 8 povezanih
Američki mediji: Kontrolni toranj u Vašingtonu nije imao normalan broj zaposlenih u vreme avionske nesreće
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
"Ovo nije šala": Tramp odlučan da prisvoji Grenland: To je naš nacionalni interes, mora se rešiti što pre
Blic pre 6 satijoš 3 povezane