Povezane vesti

Poznati glumac (41) preminuo od posledica korona virusa! Borba je trajala više od 3 meseca, a supruga se oprostila ovim…

Poznati glumac (41) preminuo od posledica korona virusa! Borba je trajala više od 3 meseca, a supruga se oprostila ovim…

Prva 06.07.2020
Poznati glumac preminuo u 41. godini usled posledica korona virusa. Vest da je preminuo poznati glumac Nik Kordero potvrdila je njegova supruga na društvenim mrežama rečima: “Bog ima drugog anđela na nebu. Moj muž preminuo je jutros”, napisala je… »
Poslednja fotografija pre teške borbe sa koronom slama srca, glumac koji je preminuo nakon 95 dana lečenja od virusa je imao…

Poslednja fotografija pre teške borbe sa koronom slama srca, glumac koji je preminuo nakon 95 dana lečenja od virusa je imao…

Blic 06.07.2020
Glumac Nik Kordero preminuo je u 41. godini nakon tromesečne borbe sa korona virusom, saopštila je njegova supruga, fitnes instruktorka Amanda Klots. "Bog ima još jednog anđela u raju sad. Moj dragi suprug preminuo je jutros", napisala je Amanda na… »
Umro glumac kojem su amputirali nogu zbog korona virusa

Umro glumac kojem su amputirali nogu zbog korona virusa

Telegraf 06.07.2020
- Borio se kao lav. Vollim te zauvek, mili moj - napisala je Nikova supruga Amanda. Nakon 94 dana borbe glumac Nik Kordero (41) preminuo je od korona virusa, u bolnici u Njujorku. Nik je bio u veoma teškom stanju, a kako je u aprilu mesecu objavila… »

Vesti dana »