Повезане вести

Лидер СДП Давор Бернардић поднео оставку

Лидер СДП Давор Бернардић поднео оставку

Радио 021 06.07.2020
Лидер СДП-а Давор Бернардић поднео је оставку након изборног дебакла Рестарт коалиције окупљење око те опозиционе странке. Бернардић је на конференцији за новинаре после седнице Председништва странке рекао да ће за челног… »
Лидер СДП Давор Бернардић одлази са челне позиције због изборног дебакла

Лидер СДП Давор Бернардић одлази са челне позиције због изборног дебакла

Данас 06.07.2020
Председник Социјалдемократске партије (СДП) Давор Бернардић изјавио је данас да одлази са те позиције после уверљивог пораза коалиције левог центра Рестарт на недељним парламентарним изборима. После седнице Председништва… »
Бернардић поднео оставку на месту председника СДП

Бернардић поднео оставку на месту председника СДП

Нова 06.07.2020
Лидер СДП-а Давор Бернардић, поднео је оставку на место председника странке након дебакла на парламентарним изборима у Хрватској. Бернардић, који је 2016. године наследио Милановића, предложио је да Златко Комадина буде вршилац… »
Након болног пораза: Бернардић дао оставку, више није на челу СДП-а

Након болног пораза: Бернардић дао оставку, више није на челу СДП-а

Блиц 06.07.2020
Давор Бернардић на седници Председништва странке СДП понудио је оставку на место председника странке и предложио Златка Комадину за вршитеља дужности председника СДП-а. - Расписаћемо изборе. Ја се нећу кандидовати. До избора вд… »
Бернардић честитао Пленковићу: “Спреман сам да одем, о томе ћемо разговарати сутра” (видео)

Бернардић честитао Пленковићу: “Спреман сам да одем, о томе ћемо разговарати сутра” (видео)

Блиц 06.07.2020
Шеф СДП-а Давор Бернардић признао је синоћ пораз те странке и лош резултат на парламентарним изборима, честитао председнику ХДЗ Андреју Пленковићу на победи и изразио спремност да напусти лидерску функцију. -За нас… »

Вести дана »