Povezane vesti
SSP: Pravosnažna zabrana Informeru da naziva Dragana Đilasa lopovom
Danas 06.07.2020
„Viši sud u Beogradu je jos 08. juna doneo privremenu meru kojom je zabranio Informeru da Dragana Đilasa označava kao osobu koja je opljačkala stotine miliona evra od građana Srbije, što su mediji preneli“, saopštila je danas Stranka slobode i pravde… »
SSP: Sud zabranio Informeru da Dragana Đilasa naziva lopovom
N1 Info 06.07.2020
Stranka slobode i pravde saopštila je da je dnevnom listu Informer pravosnažno zabranjeno da lidera SSP-a Dragana Đilasa naziva lopovom. "Viši sud u Beogradu je još 8. juna doneo privremenu meru kojom je zabranio Informeru da Dragana Đilasa označava kao… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
Ledeni talas je na pauzi, a tek sad sledi noćna mora! Sneg se topi, a to znači samo jedno: stiže nam i pojava od koje se ježimo, a tek šta će biti s temperaturom...
Blic pre 7 satijoš 3 povezane
"Upucani samo zato što su Srbi" Oglasila se Kancelarija za KiM: Napad pokazuje koliko su srpski povratnici ugroženi na prostoru Kosova i Metohije
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Direktor Foruma: Predsednik SAD Donald Tramp predvodiće veliku američku delegaciju u Davosu
Danas pre 10 satijoš 1 povezana