Повезане вести
Шок фотка чеде Јовановића поделила Србију: Неки се наслађују, а неки му желе брз опоравак да би могао да одговара! (фото)
Правда 06.07.2020
Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић огласио се из Инфективне клинике, и то на свом Твитер налогу где је објавио и шокантну фотографију. Иначе тамо је смештен због компликација изазваних коронавирусом и поручио… »
Јовановић се огласио из болнице: Плућа се боре с вирусом, кисеоник ме сачувао
Н1 Инфо 06.07.2020
Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић огласио се из Инфективне клинике, на коју је смештен због компликација изазваних коронавирусом и поручио да га је кисеоник сачувао. "Преморен сам, зауставили смо током викенда… »
Чедомир Јовановић из болнице: Сачувао ме кисеоник, доктори зауставили ширење упале плућа
Радио 021 06.07.2020
Лидер Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић јавио се из болнице, поручујући да су доктори успели да му зауставе ширење упале плућа. "Кисеоник ме је сачувао и још ми је неопходан да бих што више одмарао плућа која се… »
Огласио се Чеда Јовановић: Ево какво је тренутно здравствено стање лидера ЛДП
Вечерње новости 06.07.2020
Лидер ЛДП Чедомир Јовановић, који је хоспитализован због упале плућа, огласио се о свом здравственом стању. Лидер ЛДП Чедомир Јовановић, који је хоспитализован због упале плућа, огласио се о свом здравственом стању. - Преморен… »
Чедомир Јовановић из болнице и са цевчицама (ФОТО)
Вести онлине 06.07.2020
Лидер ЛДП Чедомир Јовановић, који је заражен коронавирусом, јавио се путем свог Фејсбук профила. Медији су раније пренели да је његово стање лоше и да се налази на кисеонику, као и да је пребачен на Инфективну клинику. Он се… »
„Болови ме кидали, кисеоник ме сачувао“: Порука Чедомира Јовановића из болничке постеље
Спутник 06.07.2020
Лидер Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић, који је заражен вирусом корона, објавио је на свом Фејсбук профилу фотографију из болничке постеље и навео да му је током викенда заустављено ширење упале плућа… »
Чеда Јовановић на апаратима: Послао поруку из болничке постеље (фото)
Мондо 06.07.2020
Лидер ЛДП Чедомиру Јовановићу, који се већ неколико дана налази на Инфективној клиници због упале плућа, укључен кисеоник. Лидер ЛДП Чедомиру Јовановићу, који се већ неколико дана налази на Инфективној клиници због упале плућа… »
Огласио се Чедомир Јовановић: Кисеоник ме сачувао
Нова 06.07.2020
Лидер Либералнодемократске партије Чедомир Јовановић огласио се из Инфективне клинике, на коју је смештен због компликација изазваних коронавирусом. “Преморен сам, зауставили смо током викенда ширење упале плућа, кисеоник ме је… »
Изнемогао и са маском за кисеоник: Прве речи Јовановића након хитне хоспитализације (фото)
Србија данас 06.07.2020
Данима се борио са температуром и јаким кашљем. Чедомир Јовановић, лидер Либерално демократске партије који се тренутно налази на Инфективној клиници у Београду где је примљен због јаке упале плућа се огласио на друштвеној… »
Чеда Јовановић се огласио сликом из Инфективне клинике: Преморен сам, кисеоник ми је још неопходан
Телеграф 06.07.2020
Он се од 30. јуна налази у болници због тешке упале плућа. Лидер ЛДП Чедомир Јовановић огласио се данас на Твитеру из Инфективне клинике у Београду где се већ неколико дана лечи од корона вируса. - Преморен сам, зауставили смо… »
Вести дана »
Мали на форуму БЕЛТАЛКС: Србија више него удвостручила БДП по глави становника
НИН пре 7 минутајош 15 повезаних
Временска прогноза за Србију 9. децембра 2025: магла ујутру, претежно сунчано током дана
Наслови.аи пре 49 минутајош 16 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 12 минутајош 29 повезаних
(Видео) Јапану прети мегаземљотрес! Повређене 33 особе, власти издале упозорење за наредних недељу дана
Дневник пре 1 сатјош 16 повезаних