Повезане вести
Дачић због коалиције са Вучићем изгубио 230.000 гласача
Нова 06.07.2020
За осам година, колико је у коалицији са Српском напредном странком, Социјалистичка партија Србије изгубила је подршку више од 230.000 бирача. Иако је лидер социјалиста Ивица Дачић након саопштавања изборних резултата рекао да… »
Мркоњић: Социјалисти били стидљиви у кампањи
Нова 06.07.2020
Функционер Социјалистичке партије Србије Милутин Мркоњић рекао је за Н1 да су социјалисти током предизборне кампање били стидљиви и нису истицали своје резултате, а да су услови епидемије коронавирусом допринели вођењу… »
Мркоњић: Скривена кампања због короне, резултати социјалиста у другом плану
Н1 Инфо 06.07.2020
Функционер Социјалистичке партије Србије Милутин Мркоњић рекао је за Н1 да су социјалисти током предизборне кампање били стидљиви и нису истицали своје резултате, а да су услови епидемије коронавирусом допринели вођењу… »
Миша Вацић: Знам да је сваки глас Српске Деснице слободном вољом дат
Правда 06.07.2020
Одмах након што су објављени резултати локалних избора по којима је Српска Десница са освојених 20% гласова друга у Врању иза СНС-а, у јавности су кренуле спекулације одакле толики број гласова овој странци која по први пут… »
Вести дана »
Сијарто у Москви: Русија и Мађарска треба да се супротставе притисцима споља; Зеленски: Мали напредак ка миру
РТС пре 11 минутајош 24 повезане
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам умрећу, а нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 11 минутајош 19 повезаних
Црно јутро у Никшићу: Две особе убијене ножем у стану у центру града, за убицом се трага
РИНА пре 51 минутајош 17 повезаних
Временска прогноза: Могућа јутарња магла, током дана претежно сунчано и топло
Сербиан Невс Медиа пре 21 минутајош 15 повезаних