Povezane vesti
I Čučković zaražen koronom: Svaki treći testirani u Obrenovcu pozitivan
Blic 07.07.2020
Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković obelodanio je jutros na svom Fejsbuk profilu da je pozitivan na korona virus! "Poštovani dragi Obrenovčani, želim da vas obavestim da sam dobio obaveštenje od naše epidemiološke službe DZ Obrenovac da je moj… »
Miroslav Čučković pozitivan na koronu
Nova 07.07.2020
Miroslav Čučković, predsednik Opštine Obrenovac, pozitivan je na koronavirus. Čučković je tu informaciju objavio na svom Fejbuk profilu. On je naveo da se testirao 4. jula. “Poštovani dragi Obrenovčani, želim da vas obavestim da sam dobio obaveštenje od… »
Vesti dana »

Emisija Džimija Kimela se vraća na televiziju nakon talasa protesta i osuda na račun kompanije Volt Dizni
Danas pre 49 minutajoš 1 povezana

(Video) "drago mi je što do sada nisam postala majka": Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje dete nema oca pored sebe"
Blic pre 4 minutajoš 2 povezane

"Dokle god imaju uz sebe: Ameriku..." Šta će doneti zapadno priznanje Palestine? Izrael besni, oglasili se stručnjaci: "ovo nije moguće"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Moskva napadnuta dronovima: Eksplozije zabeležene u brojnim četvrtima, zatvoreno nebo iznad grada
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 1 satjoš 1 povezana