Povezane vesti
SPC: Vladika Grigorije perjanica antisrpskih i anticrkvenih krugova u Srbiji
N1 Info 07.07.2020
Srpska pravoslavna crkva kritikovala je beogradski list "Danas" i svog Vladiku diseldorfskog i cele Nemačke Grigorija zbog izjave prenete u današnjem tekst u tom listu "Grigorije: Usmeriti novac na bolnice, a ne crkvu". Grigorije je za "Danas" rekao da… »
Vladika Grigorije: Imamo dosta crkava, da pomognemo bolnice i škole
Slobodna Evropa 07.07.2020
„Više puta sam govorio da ne treba graditi toliko crkava, jer imamo bolnice u kojima nema peškira, papira, gde je sve zapušteno“, rekao je Grigorije, episkop diseldorfski i cele Nemačke. Vladika Grigorije je tako, za beogradski list Danas… »
Vladika Grigorije: Imamo dosta crkava i hramova, treba pomoći bolnice i škole
N1 Info 07.07.2020
Više puta sam govorio da ne treba graditi toliko crkava, jer imamo bolnice u kojima nema peškira, papira, gde je sve zapušteno, izjavio je Danasu episkop diseldorfski i cele Nemačke, povodom odluke Vlade Srbije da iz budžetske rezerve za SPC izdvoji… »
Vladika Grigorije: Imamo dosta crkava, treba pomoći bolnice
Nova 07.07.2020
Više puta sam govorio da ne treba graditi toliko crkava, jer imamo bolnice u kojima nema peškira, papira, gde je sve zapušteno, izjavio je Danasu episkop diseldorfski i cele Nemačke, povodom odluke Vlade Srbije da iz budžetske rezerve za SPC izdvoji… »
Vladika Grigorije: Usmeriti novac u bolnice a ne u crkve
Danas 07.07.2020
Vlada Srbije dodelila milijardu dinara SPC za izgradnju Hrama Svetog Save, Novom Pazaru 91 milion za borbu protiv kovida U trenutku kada nam je zdravstveni sistem pred kolapsom i kada bolnicama nedostaje gotovo sve od opreme i materijala, pa do kiseonika… »
Vesti dana »
Policija u Novom Sadu zatekla telo žene: Uhapšen muškarac (47) osumnjičen da je ubio majku
Euronews pre 6 satijoš 37 povezanih
Rat će se „završiti brže” sa Trampom kao predsednikom, kaže Zelenski
Danas pre 7 satijoš 29 povezanih
Jedan dan sledeće nedelje donosi 20 stepeni, a nakon toga obrt: Stiže zahlađenje, kiša, sneg i olujni vetar
Mondo pre 4 satijoš 29 povezanih
Biljana Stojković o sutrašnjem građanskom protestu u Novom Sadu: Borba se nastavlja
Novi magazin pre 55 minutajoš 21 povezana
Fernando Santoš i lekcija o propadanju, od prvaka do dna Evrope za osam godina
Sportske.net pre 6 satijoš 26 povezanih