Повезане вести
СПЦ: Владика Григорије перјаница антисрпских и антицрквених кругова у Србији
Н1 Инфо 07.07.2020
Српска православна црква критиковала је београдски лист "Данас" и свог Владику диселдорфског и целе Немачке Григорија због изјаве пренете у данашњем текст у том листу "Григорије: Усмерити новац на болнице, а не цркву". Григорије… »
Владика Григорије: Имамо доста цркава, да помогнемо болнице и школе
Слободна Европа 07.07.2020
„Више пута сам говорио да не треба градити толико цркава, јер имамо болнице у којима нема пешкира, папира, где је све запуштено“, рекао је Григорије, епископ диселдорфски и целе Немачке. Владика Григорије је тако, за београдски… »
Владика Григорије: Имамо доста цркава, треба помоћи болнице
Нова 07.07.2020
Више пута сам говорио да не треба градити толико цркава, јер имамо болнице у којима нема пешкира, папира, где је све запуштено, изјавио је Данасу епископ диселдорфски и целе Немачке, поводом одлуке Владе Србије да из буџетске… »
Владика Григорије: Имамо доста цркава и храмова, треба помоћи болнице и школе
Н1 Инфо 07.07.2020
Више пута сам говорио да не треба градити толико цркава, јер имамо болнице у којима нема пешкира, папира, где је све запуштено, изјавио је Данасу епископ диселдорфски и целе Немачке, поводом одлуке Владе Србије да из буџетске… »
Владика Григорије: Усмерити новац у болнице а не у цркве
Данас 07.07.2020
Влада Србије доделила милијарду динара СПЦ за изградњу Храма Светог Саве, Новом Пазару 91 милион за борбу против ковида У тренутку када нам је здравствени систем пред колапсом и када болницама недостаје готово све од опреме и… »
Вести дана »
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Вучич: Постоје три опције за НИС, 15. јануар крајњи рок за решење
Нови магазин пре 48 минутајош 23 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних
Стигао одговор Трампу из ЕУ Паула Пињо: "Поносни смо на наше лидере"
Блиц пре 3 минутајош 20 повезаних