Povezane vesti

SPC: Vladika Grigorije perjanica antisrpskih i anticrkvenih krugova u Srbiji

SPC: Vladika Grigorije perjanica antisrpskih i anticrkvenih krugova u Srbiji

N1 Info 07.07.2020
Srpska pravoslavna crkva kritikovala je beogradski list "Danas" i svog Vladiku diseldorfskog i cele Nemačke Grigorija zbog izjave prenete u današnjem tekst u tom listu "Grigorije: Usmeriti novac na bolnice, a ne crkvu". Grigorije je za "Danas" rekao da… »
Vladika Grigorije: Imamo dosta crkava, da pomognemo bolnice i škole

Vladika Grigorije: Imamo dosta crkava, da pomognemo bolnice i škole

Slobodna Evropa 07.07.2020
„Više puta sam govorio da ne treba graditi toliko crkava, jer imamo bolnice u kojima nema peškira, papira, gde je sve zapušteno“, rekao je Grigorije, episkop diseldorfski i cele Nemačke. Vladika Grigorije je tako, za beogradski list Danas… »
Vladika Grigorije: Imamo dosta crkava i hramova, treba pomoći bolnice i škole

Vladika Grigorije: Imamo dosta crkava i hramova, treba pomoći bolnice i škole

N1 Info 07.07.2020
Više puta sam govorio da ne treba graditi toliko crkava, jer imamo bolnice u kojima nema peškira, papira, gde je sve zapušteno, izjavio je Danasu episkop diseldorfski i cele Nemačke, povodom odluke Vlade Srbije da iz budžetske rezerve za SPC izdvoji… »
Vladika Grigorije: Imamo dosta crkava, treba pomoći bolnice

Vladika Grigorije: Imamo dosta crkava, treba pomoći bolnice

Nova 07.07.2020
Više puta sam govorio da ne treba graditi toliko crkava, jer imamo bolnice u kojima nema peškira, papira, gde je sve zapušteno, izjavio je Danasu episkop diseldorfski i cele Nemačke, povodom odluke Vlade Srbije da iz budžetske rezerve za SPC izdvoji… »
Vladika Grigorije: Usmeriti novac u bolnice a ne u crkve

Vladika Grigorije: Usmeriti novac u bolnice a ne u crkve

Danas 07.07.2020
Vlada Srbije dodelila milijardu dinara SPC za izgradnju Hrama Svetog Save, Novom Pazaru 91 milion za borbu protiv kovida U trenutku kada nam je zdravstveni sistem pred kolapsom i kada bolnicama nedostaje gotovo sve od opreme i materijala, pa do kiseonika… »

Vesti dana »