Повезане вести

СПЦ: Владика Григорије перјаница антисрпских и антицрквених кругова у Србији

СПЦ: Владика Григорије перјаница антисрпских и антицрквених кругова у Србији

Н1 Инфо 07.07.2020
Српска православна црква критиковала је београдски лист "Данас" и свог Владику диселдорфског и целе Немачке Григорија због изјаве пренете у данашњем текст у том листу "Григорије: Усмерити новац на болнице, а не цркву". Григорије… »
Владика Григорије: Имамо доста цркава, да помогнемо болнице и школе

Владика Григорије: Имамо доста цркава, да помогнемо болнице и школе

Слободна Европа 07.07.2020
„Више пута сам говорио да не треба градити толико цркава, јер имамо болнице у којима нема пешкира, папира, где је све запуштено“, рекао је Григорије, епископ диселдорфски и целе Немачке. Владика Григорије је тако, за београдски… »
Владика Григорије: Имамо доста цркава, треба помоћи болнице

Владика Григорије: Имамо доста цркава, треба помоћи болнице

Нова 07.07.2020
Више пута сам говорио да не треба градити толико цркава, јер имамо болнице у којима нема пешкира, папира, где је све запуштено, изјавио је Данасу епископ диселдорфски и целе Немачке, поводом одлуке Владе Србије да из буџетске… »
Владика Григорије: Имамо доста цркава и храмова, треба помоћи болнице и школе

Владика Григорије: Имамо доста цркава и храмова, треба помоћи болнице и школе

Н1 Инфо 07.07.2020
Више пута сам говорио да не треба градити толико цркава, јер имамо болнице у којима нема пешкира, папира, где је све запуштено, изјавио је Данасу епископ диселдорфски и целе Немачке, поводом одлуке Владе Србије да из буџетске… »
Владика Григорије: Усмерити новац у болнице а не у цркве

Владика Григорије: Усмерити новац у болнице а не у цркве

Данас 07.07.2020
Влада Србије доделила милијарду динара СПЦ за изградњу Храма Светог Саве, Новом Пазару 91 милион за борбу против ковида У тренутку када нам је здравствени систем пред колапсом и када болницама недостаје готово све од опреме и… »

Вести дана »