Povezane vesti
SPITALET COVID NË VRANJË PLOTË ME PACIENT, NDËRKOHË PO PRITEN REZULTATET EDHE PËR 288 MOSTRAVE
Bujanovačke 07.07.2020
Bujanoc, Vranjë, 7 korrik 2020 (Foto Vranje news) – Sipas të dhënave të kumtuara nga Enti për mbrojtjen e shëndetit publik në Vranjë, në tre spitalet COVID në Vranje – me një kapacitet të përgjithshëm prej 154 shtretërve – ku po… »
PËRSËRITET TESTIMI PËR BUJANOCASIT, JAVËN E KALUAR NGA COVID -19 NË VRANJË VDIQËN GJASHTË PERSONA
Bujanovačke 07.07.2020
Nga: N. Stevanoviq Bujanoc, Vranjë, 7 korrik 2020. Për tre pacientë me simptoma të Covid-19 nga Komuna e Bujanocit, rezultatet e të cilëve do të duhej të ishin të ditur të hënë, testimi do të përsëritet, iu tha Bujanovaçkes në Shtëpinë… »
AKSIONI I GRUMBULLIMIT TË NDIHMAVE PËR SPITALET COVID: TË GJITHË NE JEMI VRANJA
Bujanovačke 07.07.2020
Bujanoc, Vranjë, 7 korrik 2020 (foto nga JV) – Për t’i ndihmuar punonjësit dhe të sëmurët nga virusi korona në Qarkun e Pçinjës, njerëzit nga Qendra për transparencë mediale dhe përgjegjësi sociale ka filluar aksionin e grumbullimit të… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Građani Valjeva izglasali zabranu ulaska vlasniku Informera u taj grad: Na zboru u Kragujevcu zahtev da se pomogne prosvetarima
Nova pre 15 minutajoš 53 povezane

Direktorka obaveštajnih službi SAD: U četu zvaničnika na Signalu nije objavljena nikakva poverljiva informacija
Euronews pre 5 satijoš 35 povezanih

Još tri žene žrtve požara u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
BBC News pre 9 satijoš 23 povezane

Manojlović: Istragu o upotrebi zvučnog topa da vode UN i OEBS a ne FBI ili FSB
Novi magazin pre 7 satijoš 33 povezane