Povezane vesti
SPITALET COVID NË VRANJË PLOTË ME PACIENT, NDËRKOHË PO PRITEN REZULTATET EDHE PËR 288 MOSTRAVE
Bujanovačke 07.07.2020
Bujanoc, Vranjë, 7 korrik 2020 (Foto Vranje news) – Sipas të dhënave të kumtuara nga Enti për mbrojtjen e shëndetit publik në Vranjë, në tre spitalet COVID në Vranje – me një kapacitet të përgjithshëm prej 154 shtretërve – ku po… »
PËRSËRITET TESTIMI PËR BUJANOCASIT, JAVËN E KALUAR NGA COVID -19 NË VRANJË VDIQËN GJASHTË PERSONA
Bujanovačke 07.07.2020
Nga: N. Stevanoviq Bujanoc, Vranjë, 7 korrik 2020. Për tre pacientë me simptoma të Covid-19 nga Komuna e Bujanocit, rezultatet e të cilëve do të duhej të ishin të ditur të hënë, testimi do të përsëritet, iu tha Bujanovaçkes në Shtëpinë… »
AKSIONI I GRUMBULLIMIT TË NDIHMAVE PËR SPITALET COVID: TË GJITHË NE JEMI VRANJA
Bujanovačke 07.07.2020
Bujanoc, Vranjë, 7 korrik 2020 (foto nga JV) – Për t’i ndihmuar punonjësit dhe të sëmurët nga virusi korona në Qarkun e Pçinjës, njerëzit nga Qendra për transparencë mediale dhe përgjegjësi sociale ka filluar aksionin e grumbullimit të… »
Vesti dana »
Protest ispred Ministarstva prosvete, na Trgu republike penzioneri podržali studente: Građani odavali poštu u nekoliko gradova u Srbiji (foto,video)
Blic pre 1 satjoš 60 povezanih
Predstavila se Anketna komisija za pad nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu
NIN pre 4 satijoš 17 povezanih
Sud delimično izmenio odluku AKS o jednomesečnoj obustavi rada: Advokati će postupati u hitnim slučajevima
Euronews pre 2 satajoš 19 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca u Srbiji: Promet opao za 37 odsto, kažu iz Poreske uprave
BBC News pre 4 satijoš 16 povezanih
Izvestiteljka UN: Trampov plan za Gazu nelegalan, nemoralan i potpuno apsurdan
Beta pre 5 satijoš 61 povezana