Povezane vesti
"Ima samo jedan razlog koji me tera da se ovako pozdravim sa svima...": Poslednja poruka Morikonea
Telegraf 07.07.2020
Morikone je svoju poslednju poruku napisao neposredno pre kobnog pada, kao da je osetio da mu se bliži kraj. - Ja sam, Enio Morikone, mrtav - reči su koje otvaraju poslednju poruku koju je napisao Enio Morikone, i koju je advokat Đorđo Asuma pročitao… »
Kompozitor objavio sebi čitulju: „Ja, Enio Morikone, umro sam“
Dnevnik 07.07.2020
RIM: Čuveni italijanski kompozitor Enio Morikone dao je čitulju samom sebi nekoliko dana pred smrt, koja je danas objavljena u italijanskoj štampi, a prenela je Republika. Čitulja počinje jednostavnom rečenicom "Ja, Enio Morikone, umro sam" "Obaveštavam… »
Poslednja poruka: “Ja, Enio Morikone, umro sam”
Nova 07.07.2020
"Ja, Enio Morikone sam umro", napisao je čuveni italijanski kompozitor u čitulji samom sebi nekoliko dana pred smrt, a danas je objavljena u italijanskoj štampi. Članovi Morikoneove porodice pronašli su poslednje redove slavnog kompozitora, preminulog… »
"Ja, Enio Morikone, sam umro": Čuveni kompozitor napisao svoju čitulju nekoliko dana pred smrt
Radio 021 07.07.2020
Čuveni italijanski kompozitor Enio Morikone, koji je preminuo juče u 91. godini, napisao je sam svoju čitulju koja je objavljena u današnjim italijanskim novinama. U njoj, Morikone se priseća režisera Đuzepea Tornatorea, drugih prijatelja i porodice i… »
Vesti dana »
Obeležavanje treće godišnjice masovnog ubistva u Duboni i Malom Orašju /foto/
Sputnik pre 30 minutajoš 45 povezanih
Da li je zbog ove izjave Srbija ostala bez selektora? Stevanović neće ovako da nastavi
Nova pre 29 minutajoš 35 povezanih
Kakvo će vreme biti u narednim danima: Od 29 stepeni do pljuskova sa grmljavinom
N1 Info pre 58 minutajoš 23 povezane