Повезане вести

"Има само један разлог који ме тера да се овако поздравим са свима...": Последња порука Мориконеа

"Има само један разлог који ме тера да се овако поздравим са свима...": Последња порука Мориконеа

Телеграф 07.07.2020
Мориконе је своју последњу поруку написао непосредно пре кобног пада, као да је осетио да му се ближи крај. - Ја сам, Енио Мориконе, мртав - речи су које отварају последњу поруку коју је написао Енио Мориконе, и коју је адвокат… »
Композитор објавио себи читуљу: „Ја, Енио Мориконе, умро сам“

Композитор објавио себи читуљу: „Ја, Енио Мориконе, умро сам“

Дневник 07.07.2020
РИМ: Чувени италијански композитор Енио Мориконе дао је читуљу самом себи неколико дана пред смрт, која је данас објављена у италијанској штампи, а пренела је Република. Читуља почиње једноставном реченицом "Ја, Енио… »
Последња порука: “Ја, Енио Мориконе, умро сам”

Последња порука: “Ја, Енио Мориконе, умро сам”

Нова 07.07.2020
"Ја, Енио Мориконе сам умро", написао је чувени италијански композитор у читуљи самом себи неколико дана пред смрт, а данас је објављена у италијанској штампи. Чланови Мориконеове породице пронашли су последње редове славног… »
"Ја, Енио Мориконе, сам умро": Чувени композитор написао своју читуљу неколико дана пред смрт

"Ја, Енио Мориконе, сам умро": Чувени композитор написао своју читуљу неколико дана пред смрт

Радио 021 07.07.2020
Чувени италијански композитор Енио Мориконе, који је преминуо јуче у 91. години, написао је сам своју читуљу која је објављена у данашњим италијанским новинама. У њој, Мориконе се присећа режисера Ђузепеа Торнатореа, других… »

Вести дана »