Povezane vesti
Dirljiva ispovest: Evo kako je Dejan Savić pobedio koronu! "Ona me je spasila... svojeručno me izlečila! Pitaj Boga šta bi…
Sportal blic 07.07.2020
Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić pobedio je korona virus, a sada je otkrio ko mu je najviše pomogao u borbi protiv ove pošasti. Posle 14 dana izolacije zbog pozitivnog testa, je uradio i drugi test. Rezultat je negativan, selektor je… »
Dejan Savić: Spasila me je supruga!
Sportski žurnal 07.07.2020
Nije Dejan Savić, posle stavljanja korone u arhivu, bio previše razgovorljiv prvog dana po dobijanju željenog negativnog nalaza. Ipak, i ona jedna rečenica sa porukom da se svi čuvaju i da virus nije šala, preneta je kroz sve medije. - Šta sam radio u… »
Vesti dana »
"Ovo čeka Beograd i ceo region sredinom meseca!" Detaljna vremenska prognoza za oktobar i veliki preokret: Prvo miholjsko leto, a onda stiže hladni talas sa Severnog mora
Blic pre 5 satijoš 39 povezanih
Opozicija o napadu na posmatrača Agencije za sprečavanje korupcije kod štanda SNS: Pokazatelj jezive atmosfere u kojoj ulazimo u izbore
Nova pre 10 minutajoš 5 povezanih
Opozicija i udruženja traže ostavku Šapića zbog nasilja: Hoće li ga SNS zaštititi?
N1 Info pre 4 satijoš 31 povezana
Flajdubai obustavlja sve letove ka Izraelu do okončanja istrage o pokušaju kopilota da obori avion
Insajder pre 30 minutajoš 106 povezanih
Oglasio se Kristijano Ronaldo: Evo zbog čega je napustio reprezentaciju Portugala
Večernje novosti pre 1 satjoš 33 povezane