Povezane vesti
Kuća u haosu: Fudbalski as objavio video nakon pljačke, pa šokirao izjavom! (video)
Hot sport 07.07.2020
Kuća Franka Riberija, fudbalera Fiorentine, opljačkana je u nedelju uveče. – Moja supruga je ostala bez nekoliko torbi i komada nakita… Ali to nije najbitnije. Ono što me šokira je taj osećaj kao da sam go, kao da imam spuštene gaće… I to ne prolazi. Ne… »
"Imam spuštene gaće, go sam! Ne mogu to da prihvatim"
Mondo 07.07.2020
Frank Riberi zabrinut za bezbednost porodice nakon što su mu lopovi opljačkali kuću. Ne odbacuje mogućnost da napusti Italiju. Frank Riberi zabrinut za bezbednost porodice nakon što su mu lopovi opljačkali kuću. Ne odbacuje mogućnost da napusti Italiju… »
Vesti dana »
Zločin u Ribnikaru: Zatvorske kazne za roditelje maloletnog K. K, odbrana najavila žalbu
BBC News pre 36 minutajoš 121 povezana
Uhapšen osumnjičeni za arsenal oružja pronađen u Nišu: U gepeku automobila 67 bombi, raketni bacači i automatske puške [FOTO+VIDEO]
Glas juga pre 1 satjoš 51 povezana
Napad na Matića u Ćacilendu, zlokobnom mestu gde batinaši odlučuju koga će da prebiju, dok policija gleda u stranu
Cenzolovka pre 2 satajoš 56 povezanih
Tiršova: Dvanaestogodišnji dečak iz Mladenovca u stabilnom stanju nakon pada konstrukcije na njega
NIN pre 9 satijoš 3 povezane
Poslanici u Skupštini o pravosudnim zakonima, slučaju Senjak, sednici o poverenju Vladi
Beta pre 4 satijoš 32 povezane