Povezane vesti
Kuća u haosu: Fudbalski as objavio video nakon pljačke, pa šokirao izjavom! (video)
Hot sport 07.07.2020
Kuća Franka Riberija, fudbalera Fiorentine, opljačkana je u nedelju uveče. – Moja supruga je ostala bez nekoliko torbi i komada nakita… Ali to nije najbitnije. Ono što me šokira je taj osećaj kao da sam go, kao da imam spuštene gaće… I to ne prolazi. Ne… »
"Imam spuštene gaće, go sam! Ne mogu to da prihvatim"
Mondo 07.07.2020
Frank Riberi zabrinut za bezbednost porodice nakon što su mu lopovi opljačkali kuću. Ne odbacuje mogućnost da napusti Italiju. Frank Riberi zabrinut za bezbednost porodice nakon što su mu lopovi opljačkali kuću. Ne odbacuje mogućnost da napusti Italiju… »
Vesti dana »
Francuski ministar: Putin radi opstanka na vlasti koristi biološko oružje protiv svog naroda
Danas pre 32 minutajoš 28 povezanih
Mlekari i poljoprivrednici četvrti dan blokiraju Ibarsku magistralu, podržao ih vladika Justin
Ozon press pre 2 satajoš 22 povezane
Premijer Severne Makedonije: Poruke Rubia signal da svet više ne funkcioniše po starim pravilima
NIN pre 4 satijoš 18 povezanih
Osetno će zahladneti Sutra oblačno sa kišom i vetrom, a ovde će čak i ponovo zavejati Evo za kada se predviđa razvedravanje i otopljenje
Dnevnik pre 4 satijoš 24 povezane