Povezane vesti
Glumile su mi prijateljice, a pravile mi smicalice Kaća Živković otkrila kako je sve bila izigrana, a ovoga se baš plaši
Kurir 07.07.2020
Katarina Živković progovorila je o mnogim stvarima o kojima je do sada ćutala i koliko su je puta prijateljice izdale. Da li su tebi drugarice govorile gde je i s kim tvoj momak? - Nisu morale s obzirom na to da sam u životu imala samo dve duge veze… »
"Glumile su mi prijatelje, a pravile mi smicalice" Katarina Živković otkrila šta je doživela, pa progovorila o svom najvećem…
Blic 07.07.2020
Katarina Živković sa ponosom kaže da kroz život može da ide uzidgnute glave i da je novom pesmom “Ne javljajte” mnoge rasplakala, te za kratko vreme postala ženska himna. U intervjuu za naš magazin progovorila je o mnogim stvarima o kojima je do sada… »
Vesti dana »
Predsednici Kine i SAD održali dva sata dug sastanak, Đinping upozorio Trampa na rizik od rata zbog Tajvana
Radio 021 pre 21 minutajoš 23 povezane
Baka Prase izgubio milione zbog Crvene zvezde: Prve reakcije jutjubera nakon poraza njegove Voše u finalu Kupa!
Hot sport pre 6 satijoš 29 povezanih
Posle hladnog jutra, pretežno sunčano i toplije: Da li je vreme za kratke rukave?
Euronews pre 51 minutajoš 13 povezanih
Nestvarna scena posle finala Kupa: Stanković se popeo na tribinu, pogledajte trenutak kad navijači Zvezde nisu hteli da ga puste
Nova pre 31 minutajoš 14 povezanih