Povezane vesti
Glumile su mi prijateljice, a pravile mi smicalice Kaća Živković otkrila kako je sve bila izigrana, a ovoga se baš plaši
Kurir 07.07.2020
Katarina Živković progovorila je o mnogim stvarima o kojima je do sada ćutala i koliko su je puta prijateljice izdale. Da li su tebi drugarice govorile gde je i s kim tvoj momak? - Nisu morale s obzirom na to da sam u životu imala samo dve duge veze… »
"Glumile su mi prijatelje, a pravile mi smicalice" Katarina Živković otkrila šta je doživela, pa progovorila o svom najvećem…
Blic 07.07.2020
Katarina Živković sa ponosom kaže da kroz život može da ide uzidgnute glave i da je novom pesmom “Ne javljajte” mnoge rasplakala, te za kratko vreme postala ženska himna. U intervjuu za naš magazin progovorila je o mnogim stvarima o kojima je do sada… »
Vesti dana »
Mađar srušio snove Ukrajincima: Neće učestvovati u kreditu EU - ovo je razlog
Večernje novosti pre 59 minutajoš 32 povezane
Počela američka blokada Ormuskog moreuza, Tramp objavio da će eliminisati sve iranske brodove koji se približe
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 94 povezane
Evo šta će biti sa Orbanom nakon poraza na izborima: Odlazeći premijer Mađarske otkrio plan (video)
Blic pre 58 minutajoš 202 povezane
Mađar otkrio šta će mu biti prvi koraci: Ove 3 stvari su hitne: "Nemamo vremena za gubljenje"
Blic pre 2 satajoš 24 povezane
Poznato stanje devojke koja je povređena u nesreći kod Aleksinca: Lekari joj se bore za život
Telegraf pre 5 satijoš 28 povezanih