Povezane vesti
Korona virus i divlje životinje: Raste strah od bolesti koje se prenose sa životinje na čoveka
Južne vesti 07.07.2020
Reuters Slepi miševi su najverovatnije izbor trenutne pandemije korona virusa, kažu epidemiolozi Zoonoze - koje prelaze sa životinja na ljude - su u porastu i nastaviće da ih bude sve više ukoliko se ne preduzmu mere za zaštitu divljih životinja i… »
Korona virus i divlje životinje: Raste strah od bolesti koje se prenose sa životinje na čoveka
Radio 021 07.07.2020
U izveštaju se navodi da će broj bolesti koje se prenose sa životinje na čoveka porasti bez hitnih mera. Reuters Slepi miševi su najverovatnije izbor trenutne pandemije korona virusa, kažu epidemiolozi Zoonoze - koje prelaze sa životinja na ljude - su u… »
Vesti dana »
"Platila sam čoveku da moju urnu odveze na more" Vedrana Rudan je sama organizovala svoju sahranu: "To mi je najbolja investicija u životu"
Blic pre 9 minutajoš 58 povezanih
„Ne zna se ima li povređenih državljana Srbije“: Ambasadorka u Indoneziji nakon razornog zemljotresa, broj žrtava raste
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih
Danas u Srbiji prolazno naoblačenje i pad temperature, tokom dana najviše 31 stepen
Glas Zapadne Srbije pre 24 minutajoš 12 povezanih
Požari odneli jedan život - U Deliblatskoj peščari više od 330 ljudi gasi vatru, vetar razgoreva žarišta na Stolovima
RTV pre 4 minutajoš 25 povezanih