Povezane vesti
Top 10 filmskih kompozicija Enija Morikonea
Nova 07.07.2020
Enio Morikone, jedan od najvećih kompozitora filmske muzike svih vremena, preminuo juče u 91. godini, ostavio je za sobom više od 500 kompozicija za filmove i serije, kao i dela klasične muzike. "Da se ja pitam, dobijao bih Oskara svake druge godine"… »
Enio Morikone (1928-2020): Zbogom, Maestro, hvala za sve emocije koje si dao u filmovima
Blic 07.07.2020
Uspevao sam da uverim reditelje da su moje ideje bolje od njihovih. Bilo je dobro što im se takav rezultat najčešće sviđao više nego njihove početne zamisli - govorio je slavni Enio Morikone, koji je preminuo juče u jutarnjim časovima. Jedan od najvećih… »
Čovek koji je filmskoj muzici darovao život
Danas 07.07.2020
Povodom odlaska slavnog kompozitora Enija Morikonea (1928-2020) Italijanski kompozitor, dirigent i tvorac najpoznatije filmske muzike Enio Morikone umro je u 91. godini u ponedeljak u Rimu, gradu u kome je rođen i koji nikada nije napustio. Preminuo je… »
Vesti dana »
Đedović Handanović sa Sijartom: Cilj da se pregovori Rusa i MOL-a o kompaniji NIS završe do kraja ove nedelje
NIN pre 13 minutajoš 38 povezanih
"Linkoln" plovi ka Persijskom zalivu, iranske snage u najvišem stepenu pripravnosti
RTS pre 8 minutajoš 28 povezanih
(VIDEO) Sudar kombija i cisterne u Sloveniji, vozila se zapalila: Jedna osoba poginula, dve povređene
N1 Info pre 13 minutajoš 22 povezane
Veljko Ražnatović prvi put nije došao na pomen ocu. Evo zašto danas nije bio sa porodicom na groblju
Blic pre 13 minutajoš 22 povezane
Žreb za Australijan open 2026: Novak Đoković i Olga Danilović saznali protivnike
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 31 povezana