Povezane vesti
Top 10 filmskih kompozicija Enija Morikonea
Nova 07.07.2020
Enio Morikone, jedan od najvećih kompozitora filmske muzike svih vremena, preminuo juče u 91. godini, ostavio je za sobom više od 500 kompozicija za filmove i serije, kao i dela klasične muzike. "Da se ja pitam, dobijao bih Oskara svake druge godine"… »
Enio Morikone (1928-2020): Zbogom, Maestro, hvala za sve emocije koje si dao u filmovima
Blic 07.07.2020
Uspevao sam da uverim reditelje da su moje ideje bolje od njihovih. Bilo je dobro što im se takav rezultat najčešće sviđao više nego njihove početne zamisli - govorio je slavni Enio Morikone, koji je preminuo juče u jutarnjim časovima. Jedan od… »
Čovek koji je filmskoj muzici darovao život
Danas 07.07.2020
Povodom odlaska slavnog kompozitora Enija Morikonea (1928-2020) Italijanski kompozitor, dirigent i tvorac najpoznatije filmske muzike Enio Morikone umro je u 91. godini u ponedeljak u Rimu, gradu u kome je rođen i koji nikada nije napustio. Preminuo je… »
Vesti dana »
Završena sednica Skupštine Srbije, usvojen Predlog budžeta i predložene izmene i dopune više zakona
Insajder pre 1 satjoš 78 povezanih
Tinejdžer preminuo u Leskovcu nakon što su ga pretukla dvojica mladića kod škole
Radio 021 pre 25 minutajoš 25 povezanih
Ukinut pritvor bivšem ministru građevine Srbije Goranu Vesiću
Slobodna Evropa pre 19 minutajoš 21 povezana
Hamas: Spremni smo za saradnju za postizanje prekida vatre u Pojasu Gaze
Insajder pre 1 satjoš 52 povezane