Povezane vesti
Lena Kovačević se oglasila iz bolnice: U dobrim sam rukama
Nova 07.07.2020
Umetnica Lena Kovačević trenutno se nalazi u bolnici odakle se oglasila na svom Instagramu i navela da čeka rezultate na koronavirus. “Dragi prijatelji, volela bih da sam u studiju… Ali u dobrim sam rukama u bolnici. Šaljem svima veliki zagrljaj, sa dva… »
"U dobrim sam rukama, u bolnici": Lena Kovačević o svom zdravstvenom stanju
Večernje novosti 07.07.2020
- Na prvom testiranju sam bila negativna, drugi čekam, ali po svemu sudeći glavna stvar u gradu nije me zaobišla - navela je muzičarka. MUZIČARKA Lena Kovačević oglasila se na Instagramu i otkrila da se nalazi u bolnici. Ona je pisala o svom zdravstvenom… »
Lena Kovačević se oglasila iz bolnice: "Primljena sam sa upalom pluća, nisam bila u kontaktu sa zaraženima"
Blic 07.07.2020
Pevačica Lena Kovačević oglasila se na društvenim mrežama i navela da se nalazi u bolnici. - Dragi prijatelji, volela bih da sam u studiju... Ali u dobrim sam rukama u bolnici. Šaljem svima veliki zagrljaj, sa dva metra razmaka, i molim vas da se… »
"U dobrim sam rukama, u bolnici": Lena Kovačević o svom zdravstvenom stanju
Telegraf 07.07.2020
- Na prvom testiranju sam bila negativna, drugi čekam, ali po svemu sudeći glavna stvar u gradu nije me zaobišla - navela je muzičarka. Muzičarka Lena Kovačević oglasila se na Instagramu i otkrila da se nalazi u bolnici. Ona je pisala o svom zdravstvenom… »
Vesti dana »

Premijer Macut u Šumaricama: Večni mir i poštovanje svim nevinim žrtvama Kragujevca
Euronews pre 1 satjoš 31 povezana

Hrist i montekristo dižu moral: Kako će bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi, koji je otišao na odsluženje kazne, prekraćivati vreme
Večernje novosti pre 13 minutajoš 40 povezanih

EU planira da zabrani ruski gas do 2027. godine - gde je u toj jednačini Srbija
Bloomberg Adria pre 53 minutajoš 35 povezanih