Povezane vesti
"Radio mi je iza leđa, sve sam saznala" Bivša modelsica razočarana u ljubavnika, svi planovi pali u vodu - ide i na sud
Blic 08.07.2020
Nakon deset meseci boravka u Zadruzi Dragana Mitar je otkrila kakvi su joj planovi sa Edisom Fetićem. - Sve ono što smo mi planirali i želeli nakon ove "Zadruge", dovedeno je u pitanje. Mnoge stvari mi je radio iza leđa, a to sam saznala tamo, tako… »
Dragana Mitar posle 10 meseci otvorila dušu: Evo šta će biti sa Edom, ali i Sinišom! Otkrila sve svoje planove!
Kurir 08.07.2020
Dragana Mitar izbačena je iz rijalitija, a nakon deset meseci boravka otkriva kako se sada oseća, kakvi su joj planovi, ali i priznaje da je sada čeka najteži period života. Kako je u spoljnom svetu nakon 10 meseci? - Još uvek sam u šoku i ne mogu… »
Izašla iz Zadruge: U šoku sam, nikad više u rijaliti! (video)
Mondo 08.07.2020
Bivša Modelsica Dragana Mitar otkriva kako se sada oseća! Bivša Modelsica Dragana Mitar otkriva kako se sada oseća! Dragana Mitar otvorila je dušu nakon izlaska iz rijalitija Zadruga i rekla da joj ne pada na pamet da uđe u novu sezonu. "Još uvek… »
Vesti dana »

Topić: Ostaje žal što nisam uspela da dođem do medalje na SP u Kini
Politika pre 7 minutajoš 16 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Masivan napad na Kijev, ima stradalih; veliki ukrajinski udar dronovima na Rostovsku oblast
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih

Mladića udarila struja kod Pančevačkog mosta: Sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar
Radio 021 pre 43 minutajoš 9 povezanih

Oglasio se MUP posle pucnjave u Odžacima: Policija traga za napadačem koji je ispalio nekoliko hitaca u B.M.
Blic pre 9 satijoš 4 povezane