Povezane vesti
Svetislav Bule Goncić pozitivan na korona virus
Telegraf 08.07.2020
"Četiri dana se već lečim. I dalje imam temperaturu, ali se danas osećam bolje. Malaksao sam i nemam snage. Sreća je što nemam upalu pluća", izjavio je glumac.. Glumac Svetislav Bule Goncić pozitivan je na korona virus, ali, kako kaže, nema upalu pluća… »
Drama! Bule Goncić u bolnici, pozitivan na koronu: Četiri dana se već lečim! I dalje imam temperaturu
Kurir 08.07.2020
Svetislav Bule Goncić pozitivan je na koronavirus i već nekoliko dana nalazi se u Zemunskoj bolnici. Poznati glumac hospitalizovan je nakon što je pre nekoliko dana dobio visoku temperaturu, a ubrzo su stigli i rezultati testova. - Četiri dana se već… »
Vesti dana »
Čestitka gradonačelnika Dragoslava Pavlovića povodom Dan primirja u Prvom svetskom ratu
Gradski portal 018 pre 13 minutajoš 29 povezanih
Ruska vojska pokrenula hipersonični udar osvete "zbog plana za Rumuniju": Ispalil su rakete "Kinžal", tvrde da je meta pogođena!
Alo pre 18 minutajoš 15 povezanih
Stiže razvedravanje: Danas toplije sa sunčanim intervalima, temperatura oko 12 stepeni
Euronews pre 53 minutajoš 14 povezanih
Nikola Jović namestio koš za novu pobedu Majamija: Maestralan potez srpskog košarkaša (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 14 povezanih