Повезане вести
Лалатовић не заборавља суспензију: Шустеру сам сломио шофершајбну јер ми је увредио покојну мајку
Моззарт спорт 08.07.2020
Стратег Лала о једном од упечатљивијих тренутака из играчких дана. Тренер Војводине Ненад Лалатовић открио је детаље једне свађе са некадашњим тренером Шахтјора Берндом Шустером, која се завршила тако што је легендарном Немцу… »
Лалатовић открио, кантом на БМВ легендарног Немца због увреде!
Спортске.нет 08.07.2020
Није могао да му прећути, на крају је морао да реагује и власник клуба. Тренер Војводине Ненад Лалатовић је гостујући у емисији "Амиџи шоу" на ТВ Пинк открио занимљиву анегдоту из играчке каријере док је наступао за Шахтјор… »
Лалатовић: Тренер ми увредио мајку, разбио сам му БМВ
Нова 08.07.2020
Ненад Лалатовић, харизматични тренер Војводине, присетио се чувеног инцидента са Берном Шустером из периода када су сарађивали у Шахтјору из Доњецка. Тада као стамени дефанзивац Лалатовић је бранио боје “рудара”, а Немац је био… »
"Кантом сам му разбио: Шофершајбну!" Ненад Лалатовић и тренутак када "пукне филм": Мајку није смео да ми вређа!
Спортал блиц 08.07.2020
Ненад Лалатовић, тренер фудбалера Војводине, испричао је занимљиву анегдоту из играчких дана гостујући у емисији Амиџи схов. Наиме, бивши дефанзивац је након сјајних игара у Црвеној звезди, 2003. потписао уговор са Шахтјором из… »
Вести дана »

Временска прогноза за 15. септембар: После облака стиже разведравање
Глас југа пре 56 минутајош 4 повезане

Београд у знаку Српских застава: Дан српског јединства биће обележен и у родном граду најпознатијег Солунца, Драгутина Матића (фото)
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Про-палестинске демонстрације у Мадриду скратиле бициклистичку трку Вуелта кроз Шпанију, Израел љут
Бета пре 4 сатијош 3 повезане