Повезане вести

Лалатовић не заборавља суспензију: Шустеру сам сломио шофершајбну јер ми је увредио покојну мајку

Лалатовић не заборавља суспензију: Шустеру сам сломио шофершајбну јер ми је увредио покојну мајку

Моззарт спорт 08.07.2020
Стратег Лала о једном од упечатљивијих тренутака из играчких дана. Тренер Војводине Ненад Лалатовић открио је детаље једне свађе са некадашњим тренером Шахтјора Берндом Шустером, која се завршила тако што је легендарном Немцу… »
Лалатовић открио, кантом на БМВ легендарног Немца због увреде!

Лалатовић открио, кантом на БМВ легендарног Немца због увреде!

Спортске.нет 08.07.2020
Није могао да му прећути, на крају је морао да реагује и власник клуба. Тренер Војводине Ненад Лалатовић је гостујући у емисији "Амиџи шоу" на ТВ Пинк открио занимљиву анегдоту из играчке каријере док је наступао за Шахтјор… »
Лалатовић: Тренер ми увредио мајку, разбио сам му БМВ

Лалатовић: Тренер ми увредио мајку, разбио сам му БМВ

Нова 08.07.2020
Ненад Лалатовић, харизматични тренер Војводине, присетио се чувеног инцидента са Берном Шустером из периода када су сарађивали у Шахтјору из Доњецка. Тада као стамени дефанзивац Лалатовић је бранио боје “рудара”, а Немац је био… »
"Кантом сам му разбио: Шофершајбну!" Ненад Лалатовић и тренутак када "пукне филм": Мајку није смео да ми вређа!

"Кантом сам му разбио: Шофершајбну!" Ненад Лалатовић и тренутак када "пукне филм": Мајку није смео да ми вређа!

Спортал блиц 08.07.2020
Ненад Лалатовић, тренер фудбалера Војводине, испричао је занимљиву анегдоту из играчких дана гостујући у емисији Амиџи схов. Наиме, бивши дефанзивац је након сјајних игара у Црвеној звезди, 2003. потписао уговор са Шахтјором из… »

Вести дана »