Povezane vesti
U četvrtak bez vode deo Novog naselja, Popovica i Paragovo
Dnevnik 08.07.2020
Od 8 do 16 časova u prekidu će biti deo desne strane Bulevara vojvode Stepe na Novom naselju, a od 8.30 do 13.30 Popovica i Paragovo. Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 16 sati biti ulice Boška Petrovića, Lenke… »
Deo Bulevara kralja Petra prvog u četvrtak bez vode zbog radova
Moj Novi Sad 08.07.2020
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u četvrtak, 9. jula, od 9 do 13 sati biti Bulevar kralja Petra I, od Ulice Pariske komune do Rumenačke ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Deo Detelinare bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 08.07.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica Milenka Grčića u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Zbog havarije deo Veternika bez vode
RTV 08.07.2020
NOVI SAD-VETERNIK - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti ulica vladike Maksima i okolne ulice u Veterniku. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
U Veterniku bez vode Ulica Vladike Maksima
Dnevnik 08.07.2020
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica vladike Maksima i okolne ulice, javljaju iz JKP „Vodovod i kanalizacija". Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena… »
Deo Veternika bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 08.07.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas danas do 13 sati biti Ulica vladike Maksima i okolne ulice u Veterniku. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »
Delovi Novog Sada i Sremske Kamenice u četvrtak bez vode zbog radova
Moj Novi Sad 08.07.2020
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u četvrtak, 9. jula, od 8 do 16 sati biti ulice Boška Petrovića, Lenke Dunđerski, Pavla Ivića, Aleksandra Benjaka i režijska saobraćajnica na Bulevaru vojvode Stepe (br. 36–52). Istog… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 3 satajoš 1 povezana