Povezane vesti

U četvrtak bez vode deo Novog naselja, Popovica i Paragovo

U četvrtak bez vode deo Novog naselja, Popovica i Paragovo

Dnevnik 08.07.2020
Od 8 do 16 časova u prekidu će biti deo desne strane Bulevara vojvode Stepe na Novom naselju, a od 8.30 do 13.30 Popovica i Paragovo. Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 16 sati biti ulice Boška Petrovića, Lenke… »
Deo Bulevara kralja Petra prvog u četvrtak bez vode zbog radova

Deo Bulevara kralja Petra prvog u četvrtak bez vode zbog radova

Moj Novi Sad 08.07.2020
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u četvrtak, 9. jula, od 9 do 13 sati biti Bulevar kralja Petra I, od Ulice Pariske komune do Rumenačke ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Deo Detelinare bez vode zbog havarije

Deo Detelinare bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 08.07.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica Milenka Grčića u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Zbog havarije deo Veternika bez vode

Zbog havarije deo Veternika bez vode

RTV 08.07.2020
NOVI SAD-VETERNIK - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti ulica vladike Maksima i okolne ulice u Veterniku. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
U Veterniku bez vode Ulica Vladike Maksima

U Veterniku bez vode Ulica Vladike Maksima

Dnevnik 08.07.2020
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica vladike Maksima i okolne ulice, javljaju iz JKP „Vodovod i kanalizacija". Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena… »
Deo Veternika bez vode zbog havarije

Deo Veternika bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 08.07.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas danas do 13 sati biti Ulica vladike Maksima i okolne ulice u Veterniku. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »
Delovi Novog Sada i Sremske Kamenice u četvrtak bez vode zbog radova

Delovi Novog Sada i Sremske Kamenice u četvrtak bez vode zbog radova

Moj Novi Sad 08.07.2020
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u četvrtak, 9. jula, od 8 do 16 sati biti ulice Boška Petrovića, Lenke Dunđerski, Pavla Ivića, Aleksandra Benjaka i režijska saobraćajnica na Bulevaru vojvode Stepe (br. 36–52). Istog… »

Vesti dana »