Povezane vesti
Šugajev: Spremni smo da prodamo Srbiji nove PVO
Nova 08.07.2020
Direktor Federalne službe vojnotehničke saradnje Rusije Dmitrij Jevgenjevič Šugajev kaže da je Rusija spremna da proda Srbiji nove PVO sisteme. “Naši partneri iz Srbije su izrazili interesovanje da nabave i druge sisteme PVO i mi smo spremni da… »
Ruski vojni stručnjak: Spremni smo da prodamo Srbiji nove PVO
RTV 08.07.2020
BEOGRAD - Direktor Federalne službe vojnotehničke saradnje Rusije Dmitrij Jevgenjevič Šugajev kaže da je Rusija spremna da proda Srbiji nove PVO sisteme. "Naši partneri iz Srbije su izrazili interesovanje da nabave i druge sisteme PVO i mi smo… »
Sve je spremno! Rusi nam daju nove PVO sisteme! Ruski vojni stručnjak otkriva detalje!
Pravda 08.07.2020
Naši partneri iz Srbije su izrazili interesovanje da nabave i druge sisteme PVO i mi smo spremni da udovoljimo Srbiji kao našem davnašnjem savezniku i pouzdanom partneru, kaže direktor Federalne službe vojnotehničke saradnje Rusije Dmitrij… »
Intervju Ruski vojni stručnjak: Spremni smo da prodamo Srbiji nove pvo sisteme
Večernje novosti 08.07.2020
Dmitrij JevgeNjevič Šugajev direktor Federalne službe vojnotehničke saradnje Rusije: Osim "Pancira", naši partneri iz Beograda zainteresovani su za nabavku i drugog oružja. MOSKVA - OD STALNOG DOPISNIKA VOJNOTEHNIČKA saradnja Rusije i Srbije… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 6 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 6 satijoš 2 povezane