Повезане вести

Ричмонд Боаћи: Потукао сам се са саиграчем када ми је рекао ‘луди црнац’, нисам га разумео…

Ричмонд Боаћи: Потукао сам се са саиграчем када ми је рекао ‘луди црнац’, нисам га разумео…

Хот спорт 08.07.2020
Ричмонд Боаћи открио је занимљиву анегдоту. Нападач Црвене звезде има право да напусти Београд, али истиче да ужива у црвено-белом дресу. – За мене је сјајан осећај што сам се уписао у историју овако великог клуба. Повратак из… »
„Потукао сам се с момком из БиХ јер ме је назвао лудим црнцем“

„Потукао сам се с момком из БиХ јер ме је назвао лудим црнцем“

Вести онлине 08.07.2020
Ричмонд Боаћи, нападач Црвене звезде, открио је шта га је натерало да „гине“ за Црвену звезду сваки пут када је на терену. Нападач из Гане причао је о многим стварима у интервјуу за „Спортски журнал“, а између осталог је казао… »
Боаћи се Потукао са саиграчем који га је назвао "луди црнац"

Боаћи се Потукао са саиграчем који га је назвао "луди црнац"

Мондо 08.07.2020
"Нисам знао да се само шалио", каже нападач Црвене звезде. "Нисам знао да се само шалио", каже нападач Црвене звезде. Упркос напорима да се искорени, расизам је и даље присутан у фудбалу. Посебно у Италији, где је нападач Црвене… »
Боаћи о тучи са саиграчем: Када сам чуо да ме је назвао „луди црнац“ морао сам да реагујем, а заправо нисам схватио поенту…

Боаћи о тучи са саиграчем: Када сам чуо да ме је назвао „луди црнац“ морао сам да реагујем, а заправо нисам схватио поенту…

Вечерње новости 08.07.2020
Хоћу да пише да сам дао 200 голова у Звезди и да сам био невероватан, рекао је нападач Црвене звезде. Ричмонд Боаћи фудбалер Црвене звезде добро се уклопио у тим Дејана Станковића и не жели да оде из његовог табора, без обзира… »
Боаћи: Потукао сам се са саиграчем, назвао ме црнцем

Боаћи: Потукао сам се са саиграчем, назвао ме црнцем

Нова 08.07.2020
Ричмонд Боаћи, нападач Црвене звезде, открио је необичну причу у емисији "Индирект" која се емитује на Звездиној телевизији. Репрезентативац Гане нема намеру да напусти “Маракану”, а током каријере је доживео увреде на расној… »
Боаћи: Потукао сам се саиграчем на тренингу кад ме је назвао „црнцем“

Боаћи: Потукао сам се саиграчем на тренингу кад ме је назвао „црнцем“

Спортски журнал 08.07.2020
Ричмонд Боаћи планира још дуго да игра у Црвеној звезди. Без обзира што је у групи фудбалера са дозволом за одлазак у случају добре понуде и императива руководства и стручног штаба да се освежи напад, најбољи стрелац-странац у… »

Вести дана »