Povezane vesti
Baki Prasetu zbog skandala otkazana sponzorstva!
Telegraf 08.07.2020
- Znam da će se sve vratiti na staro čim ja dokažem da sam u pravu, čim ja dokažem istinu - rekao je influenser u svom novom videu. Zbog svega što se navodno izdešavalo u vezi sa pričom o maloletnicama, Bogdanu Iliću odnosno Baki Prasetu, otkazana su… »
Baka Prase u ozbiljnom PROBLEMU:”Izgubio sam i PARE i UGLED!” (VIDEO)
Svet & Skandal 08.07.2020
Popularni jutjuber Baka Prase našao se u komplikovanoj i nimalo naivnoj situaciji zbog svega što se navodno izdešavalo u vezi sa pričom o maloletnicama. Povređen mu je ugled, a u videu koji je objavio na svom kanalu rekao je da zna da će sve doći na… »
Baki Prasetu zbog maloletnica otkazana sponzorstva
Nova 08.07.2020
Zbog svega što se izdešavalo smaloletnicama, jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatom kao Baka Prase, otkazana su pojedina sponzorstva, što je i sam rekao u novom video snimku koji je objavio na svom Jutjub kanalu. Jutjuber je rekao da su svi sponzori počeli da… »
Vesti dana »

Upozorenje na nepogodno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 37 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 25 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u saobraćaju u 34 evropske države i lokalni izveštaji o saobraćaju u Pirotu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane

ATP turnir Belgrade Open seli se iz Beograda u Atinu u novembru 2025.
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 22 povezane

Na granici između Italije i Slovenije Srpkinja poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći
Dnevnik pre 6 minutajoš 15 povezanih