Povezane vesti
"Bio sam sam 78 žena, ali nijedna ne može da zameni Slađu": Đani progovorio o intimi, a ovako reaguje kad mu priđu maloletne…
Blic 08.07.2020
Pevač Radiša Trajković Đani javno je izneo intimne detalje iz života. Đani je priznao da je u životu bio sa mnogo žena, ali da je sve to postalo prošlost kada je upoznao suprugu Slađu. - Ne volim da se vraćam unazad i pričam šta je bilo, ali ne mogu da… »
Imao sam 78 žena, a nijedna ne može da zameni moju Slađu: Đani izneo intimu, a ovako reaguje kad mu prilaze maloletnice!
Kurir 08.07.2020
Život folkera Radiše Trajkovića Đanija mnoge intrigira, a on kaže da je redovno "lupao recke" i napominje da se sve promenilo kad je upoznao jednu Slađu, koja mu je postala supruga. Zaboravio je sve bivše i siguran je da će pored Slađe ostati do kraja… »
Vesti dana »
"Napredak u dijalogu Beograda i Prištine od ključnog značaja" Kaja Kalas zadovoljna "demokratskim izborima na Kosovu"
Blic pre 30 minutajoš 55 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 15 minutajoš 40 povezanih
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 19 mrtvih i više od 100 povređenih
BBC News pre 10 minutajoš 48 povezanih
UŽIVO KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Novi talas napada: Iran ispalio 24 rakete na Izrael, IDF najavljuje nastavak borbi
Euronews pre 1 satjoš 27 povezanih
Toplo još dva dana Čubrilo najavljuje naglu promena vremena: pljuskovi, grad i osetno zahlađenje
Dnevnik pre 29 minutajoš 26 povezanih