Povezane vesti
Poplave i na severu Japana, preporučena evakuacija
Slobodna Evropa 08.07.2020
Jaka kiša koja je izazvala poplave na jugozapadu Japana u kojima je poginulo najmanje 58 osoba, pogodila je u srijedu i severnije delove zemlje pričinivši veću materijalnu štetu. Najjači pljuskovi pogodili su Nagano i Gifu u centralnom Japanu, ali su… »
Poplave u Japanu: Preporučena evakuacija za više od 3,6 miliona ljudi
Novi magazin 08.07.2020
Jaka kiša koja je izazvala poplave na jugozapadu Japana u kojima je poginulo najmanje 58 osoba, pogodila je danas i severnije delove zemlje pričinivši veću materijalnu štetu. Najjači pljuskovi pogodili su Nagano i Gifu u centralnom Japanu, ali su… »
Poplave i na severu Japana, preporučena evakuacija za više od 3,6 miliona ljudi
N1 Info 08.07.2020
Jaka kiša koja je izazvala poplave na jugozapadu Japana u kojima je poginulo najmanje 58 osoba, pogodila je i severnije delove zemlje pričinivši veću materijalnu štetu. Najjači pljuskovi pogodili su Nagano i Gifu u centralnom Japanu, ali su nabujale reke… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 21 minutajoš 27 povezanih
Tramp objavio privatne poruke koje mu je poslao Makron: Ovo je detaljna analiza šta one znače (foto)
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih
"Dobio sam potvrdu" Vučić najavio posetu Kini: Mnogo toga je pred nama!
Blic pre 1 satjoš 57 povezanih
Novi napad botova na naloge Nova.rs, N1, Nova TV, Danas i Radar: Broj pratilaca enormno raste
Nova pre 4 satijoš 6 povezanih
Mađarska posle peteraca eliminisala Španiju: Srbija sa prvog mesta ide u polufinale! Crta se meč sa Hrvatskom
Kurir pre 16 minutajoš 32 povezane