Povezane vesti
Kada će prestati ovaj horor? Inženjer Kočović izračunao tačan datum kraja epidemije u Srbiji
Pravda 08.07.2020
Inženjer Petar Kočović napravio je matematički model za epidemiju koronavirusa s kojom se trenutno suočavamo. Prema njegovim proračunima, kraj bi mogao biti 6. avgusta. - Međutim, to su podaci od prekjuče, juče sam propustio sa novim podacima za taj dan… »
Inženjer Kočović izračunao: Ovo je tačan datum kraja epidemije u Srbiji
Mondo 08.07.2020
Prema njegovim proračunima, šesti dan u mesecu igra važnu ulogu... Prema njegovim proračunima, šesti dan u mesecu igra važnu ulogu... Inženjer Petar Kočović napravio je matematički model za epidemiju koronavirusa s kojom se trenutno suočavamo. Prema… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana