Povezane vesti
"Nije to montaža, to sam: Ja!" Pevačicina slika iz prošlosti kruži internetom, ali nju nije blam i sve je objasnila
Blic 08.07.2020
Poslednjih dana društvenim mrežama kružile su fotografije Katarine Živković sa početka karijere, nastale prilikom njenih prvih nastupa u takmičenju "Zvezde Granda". Katarina je sinoć tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" prokomentarisala svoj tadašnji… »
Nije to nikakva montaža, to sam ja: Isplivala Kaćina fotka s početka karijere i nju nije blam! Sve je objasnila! (foto)
Kurir 08.07.2020
Katarina Živković govorila je o svom izgledu na početku karijere, zbog čega su je mnogi prozivali na društvenim mrežama. Pevačicine fotografije kruže Instagramom, gde nimalo ne liči na sebe, pa se spekulisalo i o plastičnim operacijama. "Nije to nikakva… »
Vesti dana »

Zaječar pod opsadom: Jake snage policije obezbeđuju održavanje konstitutivne sednice, u sali zbog tenzija angažovano i privatno obezbeđenje
RINA pre 2 satajoš 31 povezana

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija pojačava napade dronovima i raketama na istoku
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 28 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 4 satijoš 26 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: lokalni pljuskovi i grmljavina na istoku, najava toplotnog talasa od 9. avgusta
Naslovi.ai pre 2 satajoš 35 povezanih