Povezane vesti

Zgazila si me ovde, sve si mi uništila! A sad da te kupam i perem ti zube!? Janjuš van sebe: Maja podbula od suza!

Zgazila si me ovde, sve si mi uništila! A sad da te kupam i perem ti zube!? Janjuš van sebe: Maja podbula od suza!

Kurir 08.07.2020
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš ceo današnji dan u "Zadruzi" proveli su svađajući se. rijaliti dvometraš ljubavnici je, između ostalog, zamerio što mu je uništila brak, dok je ona insistirala na svojim osećanjima i tome kako joj ne pridaje… »
Rekao si da ćeš da se vratiš ženi! Maja u suzama, misli da se Janjuš pokajao zbog svega, a on joj odbrusio: Da je sreća!

Rekao si da ćeš da se vratiš ženi! Maja u suzama, misli da se Janjuš pokajao zbog svega, a on joj odbrusio: Da je sreća!

Kurir 08.07.2020
Marko Janjušević Janjuš se svađap sa Majom Marinković, a kada je ona rekla kako joj je rekao da će se vratiti ženi, Janjuš je potpuno izgoreo od besa. "Ti si pričao da ćeš da se vratiš ženi. Kako si surov, nikad ne znaš da spustiš loptu" govorila je… »
Ti u vezi vadiš oči, tučom funkcionišeš: Janjuš sasuo ljubavnici sve u lice, ona jecala na sav glas! (video)

Ti u vezi vadiš oči, tučom funkcionišeš: Janjuš sasuo ljubavnici sve u lice, ona jecala na sav glas! (video)

Kurir 08.07.2020
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su ponovo ušli u raspravu, a bivši košarkaš . Aha, on je u pravu, sad je on u pravu, a ja nisam? Malopre je pitam kad sam ja tebi nešto uradio, ona kaže nikad, eto - pitao je Janjuš Maju. "Tebi je bitno tuđe… »

Vesti dana »