Повезане вести
Згазила си ме овде, све си ми уништила! А сад да те купам и перем ти зубе!? Јањуш ван себе: Маја подбула од суза!
Курир 08.07.2020
Маја Маринковић и Марко Јањушевић Јањуш цео данашњи дан у "Задрузи" провели су свађајући се. ријалити двометраш љубавници је, између осталог, замерио што му је уништила брак, док је она инсистирала на својим осећањима и томе… »
Рекао си да ћеш да се вратиш жени! Маја у сузама, мисли да се Јањуш покајао због свега, а он јој одбрусио: Да је срећа!
Курир 08.07.2020
Марко Јањушевић Јањуш се свађап са Мајом Маринковић, а када је она рекла како јој је рекао да ће се вратити жени, Јањуш је потпуно изгорео од беса. "Ти си причао да ћеш да се вратиш жени. Како си суров, никад не знаш да… »
Ти у вези вадиш очи, тучом функционишеш: Јањуш сасуо љубавници све у лице, она јецала на сав глас! (видео)
Курир 08.07.2020
Маја Маринковић и Марко Јањушевић Јањуш су поново ушли у расправу, а бивши кошаркаш . Аха, он је у праву, сад је он у праву, а ја нисам? Малопре је питам кад сам ја теби нешто урадио, она каже никад, ето - питао је Јањуш Мају… »
Вести дана »

Трамп најавио састанак са Путином, а сад каже: 'Не желим узалудни сусрет'
BBC News пре 21 минутајош 20 повезаних

Последњи леп дан ове недеље Сунце се промаља кроз облаке од петка пад температуре
Дневник пре 1 сатјош 13 повезаних

Топиц́у уручен шампионски прстен – Оклахома драматичном победом отворила сезону
Спутник пре 21 минутајош 15 повезаних

Снажан земљотрес на родосу: Потрес многе људе пробудио, осетио се и на турском приморју
Блиц пре 56 минутајош 13 повезаних

Пљачка у Лувру: За седам минута украли накит 'непроцењиве' вредности
BBC News пре 41 минутајош 6 повезаних