Povezane vesti
Vučić: EU su potrebni barem neki od nas sa Zapadnog Balkana
Nova 09.07.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u razgovoru sa premijerima Mađarske i Slovenije da nije samo regionu potrebna Evropa, već da su i Evropi potrebni barem neki sa Zapadnog Balkana. Vučić, Viktor Orban i Janez Janša razgovarali su o pretnji… »
Vučić: EU su potrebni barem neki od nas sa Zapadnog Balkana
Danas 09.07.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u razgovoru sa premijerima Mađarske i Slovenije da nije samo regionu potrebna Evropa, već da su i Evropi potrebni barem neki sa Zapadnog Balkana. Vučić, Viktor Orban i Janez Janša razgovarali su o pretnji… »
Vučić: I mi smo potrebni Evropi, a ne samo ona nama
Danas 08.07.2020
Onlajn konferencija Evropa bez cenzure: Evropski lideri o budućnosti Evrope Proces pristupanja EU je strateški cilj Srbije. Međutim, Evropa mora da shvati šta se dogodilo nakon Bregzita i da nismo samo mi ti kojima je potrebna Evropa jer su i Evropi… »
Vesti dana »

Tramp: Želeo bih da vidim prekid vatre u Ukrajini, moguć dobar dogovor sa Putinom
Beta pre 30 minutajoš 103 povezane

Ubistvo novinara Al Džazire u izraelskom napadu u Gazi izazvalo zabrinutost međunarodne zajednice
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 36 povezanih

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
Novi magazin pre 6 satijoš 20 povezanih

Novi požar izbio u Crnoj Gori: Vetar pojačava plamen, građani jedva dišu (Foto)
Mondo pre 39 minutajoš 93 povezane

Smanjena vrednost građevinskih radova u Srbiji u drugom kvartalu
Radio 021 pre 3 satajoš 28 povezanih