Povezane vesti
Federer: Bilo bi lakše da sam se povukao sada
Nova 09.07.2020
Rodžer Federer je priznao je da mu se bliži kraj karijere, ali je rekao da mu je za sada cilj da se dobro spremi za narednu sezonu. Federer nije igrao otkako je u januaru izgubio u polufinalu Australijan opena od Novaka Đokovića i propustiće ostatak… »
Teniski svet u šoku: Legendarni teniser odlazi u penziju?
Hot sport 09.07.2020
Rodžer Federer je priznao da mu se bliži kraj karijere ali da je za sada cilj da se dobro pripremi za narednu sezonu. Švajcarski teniser nije igrao otkako je u januaru izgubio u polufinalu Australijan opena od Novaka Đokovića. – U principu, bio sam… »
Federer: Bliži se kraj karijere ali sada mi nedostaje tenis
Novi magazin 09.07.2020
Švajcarski teniser Rodžer Federer priznao je da mu se bliži kraj karijere ali je rekao da je za sada cilj da se dobro spremi za narednu sezonu. Federer nije igrao otkako je u januaru izgubio u polufinalu Australijan opena od Novaka Đokovića i propustiće… »
Vesti dana »
Ovo su dečaci Bogdan i Marko koji su poginuli u Banji Koviljači! Ceo grad zanemeo od tuge: "Golfom" se zakucali u drvo i stradali na licu mesta (foto)
Blic pre 1 satjoš 32 povezane
Putin i Tramp razgovarali telefonom o ratu u Ukrajini i mogućem okončanju sukoba
N1 Info pre 28 minutajoš 44 povezane
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. jul: Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih
Više od 20 stranih medija želi da prati predaju tela ukrajinskih vojnika u Konstantinovki
Sputnik pre 22 minutajoš 27 povezanih
Najmanje osam osoba, među kojima četvoro dece, upucano na Koni Ajlendu u SAD
Beta pre 1 satjoš 21 povezana