Повезане вести
"Протести немају везе с интересима здравља и државе"
РТС 10.07.2020
Говорећи о протестима који се одржавају последњих дана, председник Александар Вучић оцењује да ти скупови немају везе са интересима здравља и државе и позива грађане да седе код куће, јер, наглашава, окупљања тек "долазе на… »
Вучић: Протести у време епидемије - невероватна неодговорност
Дневник 10.07.2020
ПАРИЗ: Протести су увек дозвољени, али организовати простесте у време епидемије показује невероватну неодговорност, поручио је данас из Париза председник Александар Вучић и упозорио да је данас убедљиво најгори дан у Србији по… »
Вучић о протестима: Не сметате нам уопште
Нова 10.07.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у четвртак увече да на протесту није било полиције "чим није покушано да се уђе у зграду Народне скупштине" и није било гађања полиције, наводећи да је таква ситуација била… »
Вучић се захвалио на мирним демонстрацијама: Протести ми не сметају само ако нико не улази у институције
Србија данас 10.07.2020
Протести су демократски инструмент, али насиљем се, истиче, не преузима власт. Председник Србије Александар Вучић рекао је да на протесту у Београду вечерас није било полиције, јер није било насиља, нити покушаја упада у… »
Вести дана »
Ланчани судар код Лознице, повређено пет особа. Делови возила расути по путу.
Ало пре 13 минутајош 31 повезана
Током вечери и ноћи облачно, уз кишу и снег: Ево где ће сутра већи део дана бити магле
Телеграф пре 17 минутајош 28 повезаних
Русија покренула масовни напад на војна предузећа и енергетске објекте Украјине
РТВ пре 7 сатијош 29 повезаних
Скробић на ивици суза после пораза од Црне Горе: "Не знам шта да кажем, жао ми је, али..."
Телеграф пре 2 минутајош 47 повезаних