Повезане вести

Ибрахимовић изненадио: „Одлазим из Милана, нећу Лигу Европе, можда је време да завршим каријеру“

Ибрахимовић изненадио: „Одлазим из Милана, нећу Лигу Европе, можда је време да завршим каријеру“

Вести онлине 10.07.2020
Звезда Милана, Златан Ибрахимовић, открио је да одлази са Сан Сира. Шведски ветеран је разлоге одласка објаснио тиме да седмоструки шампион Европе није на високом нивоу какав очекује, односно на коме је он сам. Само шест месеци… »
Ибра у свом стилу шокирао све: Славни фудбалер открио планове за будућност, а ево шта је рекао о Милану!

Ибра у свом стилу шокирао све: Славни фудбалер открио планове за будућност, а ево шта је рекао о Милану!

Хот спорт 10.07.2020
Фудбалер Милана Златан Ибрахимовић открио је у свом стилу планове за будућност. Шведски ветеран рекао је да напушта Милан, а као разлоге одласка навео је да седмоструки шампион Европе није на високом нивоу какав очекује, односно… »
Златан: Све сам рекао управи, ово није “велики Милан”

Златан: Све сам рекао управи, ово није “велики Милан”

Нова 10.07.2020
Златан Ибрахимовић, фудбалер Милана, потврдио је да се сукобио са првим човеком тог клуба Иваном Газидисом. Он је навео да га публика неће видети у дресу росо-нера наредне сезоне, “ако ће се ова ситуација остати”. Швеђанин је… »

Вести дана »