Povezane vesti

Javno se brukao i varao ženu, a sada je stigao kući: Edis otkrio da je sa sinovima, a evo šta se dešava sa Zilhom

Javno se brukao i varao ženu, a sada je stigao kući: Edis otkrio da je sa sinovima, a evo šta se dešava sa Zilhom

Blic 10.07.2020
Edis Fetić napustio je rijaliti "Zadruga", pa priznao kako stoje stvari u njegovom privatnom životu i kako su ga dočekali nakon afere sa Draganom Mitar. "Kod kuće sam, evo iskoristio sam priliku da se naspavam što tamo nisam mogao. Sada je pet sati, a do… »
Prevario ženu u Zadruzi, pa ispričao kako je prošao nakon izlaska!

Prevario ženu u Zadruzi, pa ispričao kako je prošao nakon izlaska!

Mondo 10.07.2020
Povratak u realnost! Povratak u realnost! Edis Fetić Edo, koji je suprugu prevario u rijalitiju Zadruga i do kraja svog boravka bio u vezi sa Draganom Mitar, napustio je rijaliti i vratio se u Novi Pazar. On je za portal Pink ispričao kakvi su njegovi… »
Prevario ženu sa bivšom modelsicom u rijalitiju, pa otkrio šta ga je sačekalo napolju: "Decu nisam video, suprugu ne smem da…

Prevario ženu sa bivšom modelsicom u rijalitiju, pa otkrio šta ga je sačekalo napolju: "Decu nisam video, suprugu ne smem da…

Blic 10.07.2020
Edis Fetić Edo koji je prevario ženu u Zadruzi sa Draganom Mitar sinoć je napustio rijaliti i uputio se u rodni Novi Pazar. - Dočekala me porodica moja, naravno, i prijatelji. Dobro sam, super, malo pokušavam da se prilagodim, malo mi je sve čudno sad… »
Dočekala me moja porodica: Edis Fetić se posle rijalitija vratio u Novi Pazar, a evo kako stoje stvari sa Zilhom i decom

Dočekala me moja porodica: Edis Fetić se posle rijalitija vratio u Novi Pazar, a evo kako stoje stvari sa Zilhom i decom

Kurir 10.07.2020
Edis Edo Fetić napustio je rijaliti "Zadruga", neposredno uoči superfinala koje će biti održano sutra uveče. Edo se uputio u svoj rodni Novi Pazar, pa priznao kako stoje stvari u njegovom privatnom životu. "Dočekala me porodica moja, naravno, i… »
Rastanci i ponovni sastanci! Ova dva zadrugara napustila su rijaliti! Tara u suzama i neutešna, Dragana sumnjičava!

Rastanci i ponovni sastanci! Ova dva zadrugara napustila su rijaliti! Tara u suzama i neutešna, Dragana sumnjičava!

Press 10.07.2020
U samoj završnici najgledanijeg rijalitija "Zadruga 3" vrlo je uzbudljivo. Superfinale zakazano je za sutra, 11. jul, a u ovoj finalnoj nedelji koja je na izmaku svako veče ispadaju finalisti. Foto:pink Tako je bilo i sinoć kada je Belu kuću prvo… »
Izbacivanje : Edo Fetić i Mateja Matijević napustili rijaliti Zadruga! (VIDEO)

Izbacivanje : Edo Fetić i Mateja Matijević napustili rijaliti Zadruga! (VIDEO)

Svet plus 10.07.2020
Izbacivanje! Edo Fetić i Mateja Matijević napustili rijaliti Zadruga! Ovo je iznenadilo Draganu Mitar, koja je gostovala kod voditeljke Dušice Jakovljević, a priznala je da ima tremu. Edo se iznenadio kada je ugledao svoju ljubavnicu u studiju, a ona mu… »
Dragana poletela edu u zagrljaj, a dočekao ju je hladan tuš: Trčim kući, uželeo sam se dece i porodice! (video)

Dragana poletela edu u zagrljaj, a dočekao ju je hladan tuš: Trčim kući, uželeo sam se dece i porodice! (video)

Kurir 10.07.2020
Edis Fetić izašao je iz rijalitija, a nije ni sluto da će ga tamo čekati ljubavnica Dragana Mitar koja mu je poletela u zagrljaj čim je kročio u studio. Voditeljka je pitala Edisa Fetića nakon izbacivanja koga sada voli, Draganu Mitar ili svoju suprugu… »
Izbačen iz zadruge, ali nije jedini: Ljubavnica mu poletela u zagrljaj, pa usledio hladan tuš: "Trčim kući uželeo sam se dece…

Izbačen iz zadruge, ali nije jedini: Ljubavnica mu poletela u zagrljaj, pa usledio hladan tuš: "Trčim kući uželeo sam se dece…

Blic 10.07.2020
Edis Fetić Edo sinoć je napustio Zadrugu. Naime, zadrugar koji je javno varao svoju suprugu Zilhu pred milionima sinoć je napustio velelepono imanje, a zadrugari su se pozdravili sa Fetićem i poželeli mu sve najbolje. Fetić se zaputio ka studiju, a nije… »
Dva najizazovnija muškarca napustila rijaliti: Kad je jedan od njih izašao, dočekalo ga šok iznenađenje! (video)

Dva najizazovnija muškarca napustila rijaliti: Kad je jedan od njih izašao, dočekalo ga šok iznenađenje! (video)

Kurir 10.07.2020
Zadrugu su napustila dva takmičara, a jednog je u studiju dočekalo i iznenađenje. Naime, Edis Fetić nije ostao među superfinalistima, a Dragana Mitar ga je dočekala u studiju. Sledeći koji je napustio rijaliti bio je Mateja Matijević, kog je Tara Simov… »

Vesti dana »