Povezane vesti
Srbin pao u Mađarskoj: Uhvaćen s 21 kilogramom heroina
Kurir 10.07.2020
Mađarsko tužilaštvo podiglo je danas optužnicu protiv državljanina Srbije koji je pokušao da prokrijumčari u Mađarsku 21 kilogram heroina. Policija je proverom njegovog automobila pomoću pasa tragača na graničnom prelazu Reske, otkrila 32 pakovanja droge… »
Mađarska: Srbin optužen za krijumčarenje 21 kilograma droge
Nova 10.07.2020
Mađarsko tužilaštvo podiglo je danas optužnicu protiv državljanina Srbije koji je pokušao da prokrijumčari u Mađarsku 21 kilogram heroina. Policija je proverom njegovog automobila pomoću pasa tragača na graničnom prelazu Reske, otkrila 32 pakovanja droge… »
Srbin uhvaćen u Mađarskoj sa drogom vrednom najmanje 700.000 evra: Natrpan heroinom prešao granicu
Telegraf 10.07.2020
Optužen Srbin zbog pokušaja šverca 21 kilograma heroina. Mađarsko tužilaštvo podiglo je danas optužnicu protiv državljanina Srbije koji je pokušao da prokrijumčari u Mađarsku 21 kilogram heroina. Policija je proverom njegovog automobila pomoću pasa… »
Vesti dana »
Počeo sastanak predsednika Vučića sa timovima za energetsku stabilnost
Sputnik pre 21 minutajoš 28 povezanih
Objavljene adrese na kojima građani Novog Sada mogu podneti zahtev za legalizaciju objakata
Moj Novi Sad pre 40 minutajoš 49 povezanih
Raste broj žrtava u novom ratu: Broje se mrtvi, podignuti i borbeni avioni
B92 pre 41 minutajoš 32 povezane
Tramp udario na Zelenskog kao nikad do sad: "Razočaran sam, on neće?!": Počinje novi ciklus pregovora i velika opasnost za Ukrajinu
Blic pre 2 satajoš 33 povezane
Luka Dončić otkrio ime svoje druge ćerke, pa nasmejao novinare: "Učiniće moj život paklenim..."
Telegraf pre 1 satjoš 36 povezanih