Povezane vesti
Dodik otkrio: Deset puta sam testiran na koronu
Sputnik 10.07.2020
Više od deset puta sam testiran na virus korona, otkrio je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, govoreći o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj. „Kad god sam van Banjaluke i dođem ovde, testiram se“, rekao je Dodik, prenose „Novosti“. On… »
Pooštriti postojeće mere u RS: Dodik: Epidemiološka situacija je teška, maske nositi i na otvorenom prostoru
Blic 10.07.2020
Lider SNSD Milorad Dodik izjavio je danas da je Izvršni komitet ove stranke ocenio da je epidemiološka situacija u Republici Srpskoj teška i kompleksna i da je za to potrebno proširiti deo postojećih mera, što bi značilo nošenje zaštitnih maski i na… »
Dodik otkrio da se testirao na koronu najmanje 10 puta, pa dodao: I ja volim društvo i pesmu, ali sada nije vreme za to
Kurir 10.07.2020
Predsednik SNSD-a i član Predsedništva BiH Milorad Dodik govorio je nakon današnje sednice Izvršnog komiteta SNSD-a o epidemiološkoj situaciji u BiH. "Ja sam se više od 10 puta testirao, kad god idem van Banjaluke kada se vratim ja se testiram. I ja… »
"Nije vreme za društvo i pesmu, testirao sam se više od 10 puta"
Alo 10.07.2020
Predsednik SNSD-a i član Predsedništva BiH Milorad Dodik govorio je nakon današnje sednice Izvršnog komiteta SNSD-a o epidemiološkoj situaciji u BiH. "Ja sam se više od 10 puta testirao, kad god idem van Banjaluke kada se vratim ja se testiram. I ja… »
Vesti dana »
Iran: Ukrajina napala naš brod da bi uvukla Evropu u rat na Bliskom istoku
Sputnik pre 27 minutajoš 35 povezanih
MUP: Uhapšen osumnjičeni da je na Fejsbuku pretio predsedniku Srbije i uredniku "Informera"
Insajder pre 12 minutajoš 26 povezanih
Štrajk grčkih carinikaa prelazima sa Severnom Makedonijom najavljen za sutra
Beta pre 47 minutajoš 27 povezanih
Iran tvrdi da je obustavio napade na američke saveznike, SAD pauzirao bombardiranje
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 34 povezane