Повезане вести
Додик открио: Десет пута сам тестиран на корону
Спутник 10.07.2020
Више од десет пута сам тестиран на вирус корона, открио је српски члан Председништва БиХ Милорад Додик, говорећи о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској. „Кад год сам ван Бањалуке и дођем овде, тестирам се“, рекао је… »
Пооштрити постојеће мере у РС: Додик: Епидемиолошка ситуација је тешка, маске носити и на отвореном простору
Блиц 10.07.2020
Лидер СНСД Милорад Додик изјавио је данас да је Извршни комитет ове странке оценио да је епидемиолошка ситуација у Републици Српској тешка и комплексна и да је за то потребно проширити део постојећих мера, што би значило ношење… »
Додик открио да се тестирао на корону најмање 10 пута, па додао: И ја волим друштво и песму, али сада није време за то
Курир 10.07.2020
Председник СНСД-а и члан Председништва БиХ Милорад Додик говорио је након данашње седнице Извршног комитета СНСД-а о епидемиолошкој ситуацији у БиХ. "Ја сам се више од 10 пута тестирао, кад год идем ван Бањалуке када се вратим… »
"Није време за друштво и песму, тестирао сам се више од 10 пута"
Ало 10.07.2020
Председник СНСД-а и члан Председништва БиХ Милорад Додик говорио је након данашње седнице Извршног комитета СНСД-а о епидемиолошкој ситуацији у БиХ. "Ја сам се више од 10 пута тестирао, кад год идем ван Бањалуке када се вратим… »
Вести дана »
Украјинци и Американци о овом питању преговарали 6 сати Зеленском једна ствар најтеже пада, огласио се и Макрон: "Притиснућемо их најјаче до сада"
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане
(Фото) Сабласне сцене из Ниша! Шта се ово дешава?! Не види се ни прст пред оком, због ове појаве сви морамо бити на екстремном опрезу
Блиц пре 54 минутајош 1 повезана
Тешка саобраћајна несрећа у Новом Саду, возила потпуно уништена, има повређених
Данас пре 29 минутајош 5 повезаних