Povezane vesti

Dačić o škundriću: Vladimir nije član SPS, svako ko krši zakon, mora da snosi posledice

Kurir pre 28 dana
Ministar spoljnih poslova i lider SPS Ivica Dačić kaže da demonstracije nisu reakcija na epidemiološke mere zbog korone, već nasilni pokušaj preuzimanja vlasti. Dačić je naglasio da su najavljene mere za suzbijanje širenje virusa korona samo… »

Dačić: Protesti podstiču pandemiju

Danas pre 29 dana
Ministar spoljnih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić pozvao je danas opozicione stranke da skinu maske i pojave se kao organizatori protesta, dodavši da se protestima podstiče širenje epidemije korona virusa. On je… »

Dačić: Protesti nemaju veze sa koronom, nasiljem bi da preuzmu vlast

RTV pre 29 dana
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova i lider SPS Ivica Dačić kaže da demonstracije nisu reakcija na epidemiološke mere zbog korone, već nasilni pokušaj preuzimanja vlasti. Dačić je naglasio da su najavljene mere za suzbijanje širenje virusa korona… »

Dačić: Protesti nemaju veze sa koronom, nasiljem bi da pruzmu vlast

Dnevnik pre 29 dana
BEOGRAD: Ministar spoljnih poslova i lider SPS Ivica Dačić kaže da demonstracije nisu reakcija na epidemiološke mere zbog korone, već nasilni pokušaj preuzimanja vlasti. Dačić je naglasio da su najavljene mere za suzbijanje širenje virusa korona… »

Dačić prozreo prave namere ekstremista: Protesti nemaju veze sa koronom, nasiljem bi da pruzmu vlast

Kurir pre 29 dana
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova i lider SPS Ivica Dačić kaže da demonstracije nisu reakcija na epidemiološke mere zbog korone, već nasilni pokušaj preuzimanja vlasti. Dačić je naglasio da su najavljene mere za suzbijanje širenje virusa korona… »

Protesti nemaju veze sa koronom, demonstranti bi nasiljem da preuzmu vlast

Mondo pre 29 dana
Ministar spoljnih poslova i lider SPS Ivica Dačić kaže da demonstracije nisu reakcija na epidemiološke mere zbog korone, već nasilni pokušaj preuzimanja vlasti. Ministar spoljnih poslova i lider SPS Ivica Dačić kaže da demonstracije nisu reakcija… »

BIA otkrila još jednog stranca koji učestvuje na protestima: Uhapšen Tunižanin

B92 pre 29 dana
Bezbednosno-informativna agencija otkrila je još jednog stranca koji učestvuje aktivno u protestima u Srbiji, saznajemo nezvanično. Nakon što je dan ranije BIA otkrila dva Izraelca koji su aktivno učestvovali na protestima, ovog puta priveden je… »

Uhapšen državljanin Velike Britanije Direktan upliv stranih službi u nasilne proteste u Srbiji

Kurir pre 29 dana
BIA uhapsila Britanca koji učestvovao u sinoćnjim nasilnim protestima, u kojima su policajci gađani bakljama, kamenicama i flašama, a prozori i kamere na srpskom parlamentu razbijani. Uhapšen je Maksimilijan Džejms David, državljanin Velike… »

Sin bivšeg ministra upao u skupštinu, pa zvao Dačića

Vesti online pre 29 dana
Vladimir Škundrić, sin Petra Škundrića, bivšeg ministra rudarstva i energetike i bliskog saradnika Ivice Dačića, uhapšen je u grupi protestanata koji su večeras pokušali da upadnu u Narodnu skupštinu. Dačić: Uhapšeni Škundrić nema… »

Dačić: Uhapšeni Škundrić nema veze sa SPS

Mondo pre 29 dana
Lider socijalista Ivica Dačić ocenio je proteste u Srbiji kao pokušaj nasilnog preuzimanja vlasti. Lider socijalista Ivica Dačić ocenio je proteste u Srbiji kao pokušaj nasilnog preuzimanja vlasti. Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica… »

BIA došla do najnovijih podataka o umešanosti stranih službi: Razotkriven državljanin Tunisa!

Kurir pre 29 dana
BIA otkrila još jednog stranca koji je aktivno učestvovao u protestima u Srbiji. Radi se navodno o o Tunišaninu Samiju Dahiliju. Da podsetimo Bezbednosno informativna agencija (BIA) privela je nedavno dva muškarca - jednog iz Ukrajine i jednog iz… »

BIA otkrila još jednog stranca - i Tunišanin učesnik protesta!

Mondo pre 29 dana
Bezbednosno informativna agencija otkrila je još jednog stranca koji je angažovan u protestima u Srbiji, prenose mediji. Bezbednosno informativna agencija otkrila je još jednog stranca koji je angažovan u protestima u Srbiji, prenose mediji. Reč je o… »

Dačić: Uhapšeni Škundrić nema veze sa SPS, treba da odgovara

Beta pre 29 dana
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić je izjavio da protesti gradjana nemaju nikakve veze sa epidemijom korona virusa, već da je to pokušaj nasilnog preuzimanja vlasti. On je povodom hapšenja Vladimira Škundrića, sina Petra… »

Dačić: Uhapšeni Škundrić nema veze sa SPS-om, treba da odgovara

Slobodna Evropa pre 29 dana
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić je izjavio da protesti građana u Srbiji nemaju nikakve veze sa epidemijom korona virusa, već da je to pokušaj nasilnog preuzimanja vlasti. On je povodom hapšenja Vladimira Škundrića, sina… »

Dačić: Vladimir Škundrić nema veze sa SPS

Nova pre 29 dana
Lider SPS Ivica Dačić izjavio je danas da Vladimir Škundrić, sin funkcionera SPS Petra Škundrića, koji je večeras uhapšen tokom protesta u Beogradu, treba da snosi sve zakonske posledice. Dačić je u pisanoj izjavi naveo da su i on lično i SPS… »

Još jedan dokaz o stranom faktoru: BIA otkrila državljanina Tunisa, aktivno učestvovao u protestu

Srbija danas pre 29 dana
Pre dva dana uhapšena su dvojica stranih državljana. Bezbednosno informativna agencija otkrila je još jednog stranca koji je angažovan u protestima u Srbiji, prenose mediji. Reč je o državljaninu Tunisa, Dkhiliju Samiju. To je još jedan dokaz o… »

BIA otkrila stranog državljanina koji je angažovan u protestima u Beogradu

Telegraf pre 29 dana
Pre dva dana uhapšena dvojica stranih državljana, od kojih je jedan izraelski. Bezbednosno informativna agencija otkrila je još jednog stranca koji je angažovan u protestima u Srbiji, prenose mediji. Reč je o državljaninu Tunisa, Dkhiliju Samiju… »

Lider socijalista o hapšenju sina kolege: Dačić: Vladimir Škundrić nema nikakve veze sa SPS, treba da snosi sve zakonske…

Blic pre 29 dana
Reagujući na hapšenje sina Petra Škundrića, dugogodišnjeg funkcionera SPS, koji se prilikom privođenja pozvao na predsednika Socijalističke partije Srbije Ivicu Dačića, lider socijalista kaže da su on i ta stranka među prvima isto veče… »

Uhapšen sin Petra Škundrića: Pokušao da upadne u Skupštinu sa bejzbol palicom, nakon privođenja pozivao se na Dačića i…

Blic pre 29 dana
Pri pokušaju upada u Skupštinu večeras je uhapšen Vladimir Škundrić, sin Petra Škundrića, bivšeg ministra rudarstva i energetike i bliskog saradnika Ivice Dačića, saznaje "Blic". Mlađi Škundrić uhapšen je zajedno sa grupom huligana koja je… »

Vesti dana »