Povezane vesti
Tramp priznao: Odobrio sam sajber-napad na Rusiju!
Pravda 11.07.2020
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp potvrdio je u razgovoru za „Vašington post“ da je dao dozvolu za sajber-napad protiv ruske Agencije za internet istraživanja. Na pitanje novinara da li je napad odobrio sam predsednik, Tramp je… »
Trump potvrdio da je izveo cyber napad na rusku agenciju
Al Jazeera 11.07.2020
Na pitanje da li je pokrenuo cyber napad, Trump u intervjuu za Washington post odgovorio potvrdno. Američki predsjednik Donald Trump, prvi put je potvrdio da su Sjedinjene Američke Države 2018. godine izvršile tajni cyber napad na rusku Agenciju za… »
"Niko nije bio oštriji prema Rusiji od mene": Tramp: Amerika izvela tajni sajber napad na rusku agenciju
Blic 11.07.2020
Američki predsednik Donald Tramp, prvi put je potvrdio da su SAD 2018. godine izvršile tajni sajber napad na rusku Agenciju za internet istraživanja. Agencija za internet istraživanja je "trol kompanija", koju SAD optužuju za pružanje pomoći kako… »
Tramp priznao: Amerika izvršila sajber napad na Rusiju
Nova 11.07.2020
Američki predsednik Donald Tramp, prvi put je potvrdio da su SAD 2018. godine izvršile tajni sajber napad na rusku Agenciju za internet istraživanja. Agencija za internet istraživanja je “trol kompanija”, koju SAD optužuju za pružanje pomoći… »
Vesti dana »
Studenti Medicinskog postavili tri pitanja Zavodu, očekuju odgovore i odgovornost
N1 Info pre 1 satjoš 57 povezanih
(Mapa): Studenti iz Beograda nastavljaju šetnju ka Novom Sadu: Kolona krenula iz Sremskih Karlovaca (foto, video)
Blic pre 4 minutajoš 41 povezana
Europol otrkrio tajnu vezu novosadskog SNS-a sa kriminalnim klanovima i nasilnim huliganskim grupama
Luftika pre 7 satijoš 7 povezanih
Krivične prijave protiv dvojice mladića zbog napada na vršnjaka u Subotici
Danas pre 1 satjoš 38 povezanih