Повезане вести

Трамп признао: Одобрио сам сајбер-напад на Русију!

Трамп признао: Одобрио сам сајбер-напад на Русију!

Правда 11.07.2020
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп потврдио је у разговору за „Вашингтон пост“ да је дао дозволу за сајбер-напад против руске Агенције за интернет истраживања. На питање новинара да ли је напад одобрио сам… »
Трумп потврдио да је извео цибер напад на руску агенцију

Трумп потврдио да је извео цибер напад на руску агенцију

Ал Јазеера 11.07.2020
На питање да ли је покренуо цибер напад, Трумп у интервјуу за Васхингтон пост одговорио потврдно. Амерички предсједник Доналд Трумп, први пут је потврдио да су Сједињене Америчке Државе 2018. године извршиле тајни цибер напад… »
"Нико није био оштрији према Русији од мене": Трамп: Америка извела тајни сајбер напад на руску агенцију

"Нико није био оштрији према Русији од мене": Трамп: Америка извела тајни сајбер напад на руску агенцију

Блиц 11.07.2020
Амерички председник Доналд Трамп, први пут је потврдио да су САД 2018. године извршиле тајни сајбер напад на руску Агенцију за интернет истраживања. Агенција за интернет истраживања је "трол компанија", коју САД оптужују за… »
Трамп признао: Америка извршила сајбер напад на Русију

Трамп признао: Америка извршила сајбер напад на Русију

Нова 11.07.2020
Амерички председник Доналд Трамп, први пут је потврдио да су САД 2018. године извршиле тајни сајбер напад на руску Агенцију за интернет истраживања. Агенција за интернет истраживања је “трол компанија”, коју САД оптужују за… »

Вести дана »