Povezane vesti
Vučević posle pokušaja paljenja i demoliranja Gradske kuće: Nemam dilemu ko su inspiratori vandala
Kurir 11.07.2020
Tri dana nakon pokušaja paljenja i demoliranja Gradske kuće u Novom Sadu, prilikom čega je pričinjena materijalna šteta od 4 miliona dinara, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, za emisiju „Grad i mi“, tvrdi da nema dilemu ko su inspiratori vandala, i… »
Vučević: Huliganski napadi su politički motivisani, posledice po epidemiju tek dolaze "na naplatu"
RTV 11.07.2020
NOVI SAD - Tri dana nakon pokušaja paljenja i demoliranja Gradske kuće u Novom Sadu, prilikom čega je pričinjena materijalna šteta od 4 miliona dinara, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, za emisiju "Grad i mi“, tvrdi da nema dilemu ko su inspiratori… »
Vesti dana »
Ruski državljanin osumnjičen da je zapalio baštu kafića u Beogradu: Izazvao požar, pa pretio vlasnicima
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 102 povezane
Više opština Zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu, u Čačku proglašena vanredna situacija
RTS pre 53 minutajoš 34 povezane
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 3 satajoš 1 povezana
Tramp tvrdi da je sporazum sa Iranom mora biti dobar, Teheran odbacuje tvrdnje o predaji uranijuma
NIN pre 53 minutajoš 29 povezanih