Povezane vesti
Bald and bankrupt: Putnik koji se zarazio koronom u Beogradu (izbrisan video)
Daljine 11.07.2020
Bald and bankrupt, čuveni putnik o kome smo već pisali, zarazio se virusom Covid-19 u Beogradu, verovatno dok je bio na fudbalskoj utakmici, odnosno derbiju. Otpušten je iz bolnice i kako kaže, jedva je preživeo. DOPUNA: Video je u međuvremenu uklonjen… »
Britanski bloger se zarazio koronom u Beogradu i završio na intenzivnoj nezi: Snimio je video o svim užasnim stvarima kojih se…
Noizz 11.07.2020
Popularni travel bloger Artur Čičester koji vodi kanal "Bald and bankrupt", poslednjih mesec dana je u Beogradu gde se zarazio korona virusom, a sada se javio vlogom kojim upozorava sve. Artur je prve simptome pokušavao da ignoriše, misleći da će proći… »
Engleski bloger se zarazio virusom u Beogradu: Završio sam na intenzivnoj nezi i video užasne stvari
Telegraf 11.07.2020
Život mu je bio ozbiljno ugrožen. Bloger Artur Čičester (46), koji se proslavio pišući o putovanjima, ovog puta je izazvao veliku pažnju svetske, ali i srpske javnosti zbog videa u kome je priznao da je pozitivan na korona virus, kao i da je infekciju… »
Vesti dana »

"Dva najveća foliranta pobedila u Eliti 8" Ovako je Anđela reagovala kada je Gastoz odneo 100.000
Alo pre 43 minutajoš 36 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 3 satajoš 13 povezanih

Dušica Jakovljević cela u biserima na finalu "Elite 8": Na rukama elegantne rukavice, a dole sve puca: Voditeljka zasenila sve
Blic pre 19 minutajoš 8 povezanih