Povezane vesti
Izašao iz Zadruge, pa Saznao da mu je mama trudna "u: šoku sam, dobiću brata!"
Blic 11.07.2020
Nikola Orozović sinoć je izbačen iz "Zadruge 3", samo dan pred finale rijalitija, a po izlasku sa imanja u Šimanovcima dočekale su ga lepe vesti, koje su ga potpuno šokirale. Nikola je, naime, saznao da je njegova mama u drugom stanju. - Saznao sam… »
Trudna mi je majka! Izašao iz rijalitija i sačekala ga šok vest!
Mondo 11.07.2020
Brat ili seka? Brat ili seka? Nikola Orozović, sinoć je napustio rijaliti program Zadruga, a čim je stigao kući sačekala ga je lepa vest. Njegova majka je u drugom stanju i dobiće brata. "Saznao sam jutros da mi je majka trudna, šesti mesec, dobiću… »
Trudna mi je majka, dobiću brata: Nikola Orozović izašao iz rijalitija i dočekala ga šok vest!
Kurir 11.07.2020
Nikola Orozović je napustio rijaliti uoči superfinala, a čim je stigao kući dočekale su ga sjajne vesti. Naime, njegova porodica uskoro će postati bogatija za još jednog člana. "Saznao sam jutros da mi je majka trudna, šesti mesec, dobiću brata! To mi je… »
Vesti dana »

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara, usvojen dnevni red posle koškanja i intervencije policije
RTS pre 1 satjoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Radio sto plus pre 3 satajoš 8 povezanih

„Praviš pare i dok ležiš“: Otac Predraga Koluvije prodaje konoplju preko firme Jovanjica Nova i ovako je reklamira VIDEO
Nova pre 4 satijoš 5 povezanih

Ministru Glišiću pozlilo tokom gostovanja na televiziji; Lončar: Operacija je završena, i dalje je u teškom stanju
RTV pre 1 minutjoš 141 povezana

Plenković: Oluja uništila projekat velike Srbije i promenila geopolitički poredak Jugoistočne Evrope
Beta pre 1 satjoš 23 povezane