Povezane vesti
Pljušte tužbe: Folker napao bivšu, ona mu sad uzima kuću?!
Mondo 11.07.2020
Halidu Muslimoviću još uvek nije okončano suđenje za navodno prebijanje bivše ljubavnice Sonje Bašić, a već su počeli novi procesi pred sudovima u Bosni i Hercegovini. Halidu Muslimoviću još uvek nije okončano suđenje za navodno prebijanje bivše… »
Sonja Bašić i dalje goni Halida! Drama se nastavlja: Počinju nova suđenja za prevaru!
Kurir 11.07.2020
Halidu Muslimoviću još uvek nije okončano suđenje za prebijanje bivše ljubavnice Sonje Bašić, a već su počeli novi procesi pred sudovima u Bosni i Hercegovini. Kako saznajemo, u junu je održan prvi pretres u Prijedoru po Sonjinoj tužbi da joj duguje… »
Vesti dana »
Pucnji odjekuju, a on - jede! Ovaj snimak sa pucnjave na Trampovoj večeri je srušio internet: "Prestar sam za ova sra**a" (video)
Blic pre 19 minutajoš 88 povezanih
(Video) Kreće pucnjava, Tramp pada! Hitna evakuacija nakon drame u Vašingtonu, ovo je novi atentat?! Ima ranjenih, isplivali jezivi detalji o napadaču
Blic pre 1 satjoš 82 povezane
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 24 minutajoš 27 povezanih
"Video sam da mi prilazi neko veliki kao pakao": Igrač Minesote provocirao, pa dobio Jokićevu lekciju
Mondo pre 1 satjoš 76 povezanih