Povezane vesti
"Gazmene, ubico i narkomanu, oprao si: Se?" Anabela vrištala na sav glas: Pred kraj pokušali da se pomire, izbio još veći…
Blic 11.07.2020
Bivši supružnici Anabela i Gagi Đogani pokušali su da se izvrše kod Drveta mudrosti, ali ipak nisu uspeli da izglade odnos. Šta više, njih dvoje su još više zaratili. - Dela su ta koja govore za nas. Ja sam se povukla posle Luninog izlaska. Ljudi me… »
Gazmene, ubico, oprao si se?! Anabela histerisala koliko je mogla, a bivši muž ni da zine! Nikad žešći sukob! (video)
Kurir 11.07.2020
Bivši supružnici Anabela Atijas i Gagi Đogani, uprkos najboljim namerama Drveta mudorsti, nisu uspeli da izglade svoj odnos. Kada su poslednjeg dana rijalitija bili pozvani u vrt na razgovor, dogodila se drama ogromnih razmera, tokom koje je pevačica… »
Vesti dana »

(BLOG) Protest ispred Filozofskog fakulteta: Studenti i profesori traže da dekan "postupi časno i podnese ostavku"
N1 Info pre 33 minutajoš 66 povezanih

Ekološki ustanak: Miler svesno saučestvuje u isušivanju preostalih izvora slobode govora u Srbiji
Beta pre 2 satajoš 91 povezana

Struja poskupljuje 6,6% od oktobra, uz mere pomoći penzionerima i malim preduzećima
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 46 povezanih

Brnabićeva sa Kopmanom: Od ključnog značaja da Srbija otvori Klaster 3 do kraja godine
RTV pre 5 satijoš 30 povezanih