Povezane vesti
"Gazmene, ubico i narkomanu, oprao si: Se?" Anabela vrištala na sav glas: Pred kraj pokušali da se pomire, izbio još veći…
Blic 11.07.2020
Bivši supružnici Anabela i Gagi Đogani pokušali su da se izvrše kod Drveta mudrosti, ali ipak nisu uspeli da izglade odnos. Šta više, njih dvoje su još više zaratili. - Dela su ta koja govore za nas. Ja sam se povukla posle Luninog izlaska. Ljudi me… »
Gazmene, ubico, oprao si se?! Anabela histerisala koliko je mogla, a bivši muž ni da zine! Nikad žešći sukob! (video)
Kurir 11.07.2020
Bivši supružnici Anabela Atijas i Gagi Đogani, uprkos najboljim namerama Drveta mudorsti, nisu uspeli da izglade svoj odnos. Kada su poslednjeg dana rijalitija bili pozvani u vrt na razgovor, dogodila se drama ogromnih razmera, tokom koje je pevačica… »
Vesti dana »

Minimalna zarada u Srbiji biće 551 evro od januara 2026. godine, odluku donosi Vlada
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 40 povezanih

BLOG Da li u Evropskom parlamentu znaju da ćemo za nekoliko meseci na izbore? Ovo je šest zaključaka današnje rasprave o nasilju u Srbiji
Nova pre 1 satjoš 32 povezane

Vremenska prognoza Srbije za 9. i 10. septembar 2025: kraj toplog perioda i dolazak olujnog nevremena
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 30 povezanih

Francuska u političkoj krizi nakon pada vlade premijera Bajrua
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 29 povezanih