Повезане вести

Луна се обратила породици, Марко "одлепио" како изгледа, поручио јој да ће све да "попуца" вечерас

Луна се обратила породици, Марко "одлепио" како изгледа, поручио јој да ће све да "попуца" вечерас

Телеграф 11.07.2020
- Молим те да више не плачеш и игвориш да си ме изгубила, да ме више нема и да ја више нисам твоја ћерка - рекла је Луна. Луна Ђогани, побдница друге сезоне ријалитија, стигла је на спектакуларно финале Задруге 3, где се за… »
Луна се огласила на самом почетку финала Задруге 3: Јасно је написала за кога и за шта гласа

Луна се огласила на самом почетку финала Задруге 3: Јасно је написала за кога и за шта гласа

Телеграф 11.07.2020
Она је вечерас сигурно на највећим мукама. Луна Ђогани је убедљиво на највећим мукама током вечерашњег финала "Задруге 3", јер се за прво место, дносно победника боре чак три њој блиске особе. Наиме, за трон и победника… »
Марко најавио се*с са Лунон након завршетка суперфинала "Задруге 3"

Марко најавио се*с са Лунон након завршетка суперфинала "Задруге 3"

Ало 11.07.2020
Марко послао скривену поруку Луни. . Финалисти су се окупили у дворишту и из секунда у секунд је све напетије. Из студија у Шимановцима укључила се Луна Ђогани која се обратила својим родитељима, а потом и Марку. - Добро вече… »

Вести дана »